23.12.2010. / 11:00

Autor: Nacional.hr

Uhićenje i u Varaždinu

Priveden Miljenko Ptiček, bliski suradnik gradonačelnika Ivana Čehoka

Parkovi se spominju i u slučaju koji je navodno istraživao USKOK. Riječ je o slučaju zamjene zemljišta između Parkova, grada Varaždina i slovenskog Mercatora

Foto: Marko Jurinec/PIXSELLFoto: Marko Jurinec/PIXSELLMiljenko Ptiček, direktor varaždinske gradske komunalne tvrtke Parkovi d.o.o., jutros oko 10 sati uhićen je u prostorijama tvrtke u Hallerovoj aleji u Varaždinu. Policija je jutros pretražila Ptičekov ured i automobil.

Prije nekoliko tjedana potvrđeno je da PU varaždinska istražuje poslovanje "Parkova". Istraga je pokrenuta temeljem zahtjeva državnog odvjetništva, navodno zbog sumnjivih radova koje su djelatnici "Parkova" izvodili u dvorištima privatnih i vikend kuća nekih uglednih varaždinaca.

Parkovi se spominju i u slučaju koji je navodno istraživao USKOK. Riječ je o slučaju zamjene zemljišta između Parkova, grada Varaždina i slovenskog Mercatora.

Ptiček je inače jedan od najbližih prijatelja varaždinskog gradonačelnika Ivana Čehoka. Do nedavno je bio i jedan od većih vlasnika "Parkova" s 14,66% dionica, no prema pisanju Jutarnjeg lista u posljednjih mjesec dana njegov udio naglo je spao na samo 1,66 % dionica, a nagađa se da se prije desetak dana riješio i tih preostalih dionica.

Vezane vijesti

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

'Fiolićev iskaz nije došao iz USKOK-a'

USKOK je danas kao neistinite odbacio navode objavljene u medijima po kojima je Državno odvjetništvo plasiralo u javnost informaciju iz navodnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika