23.12.2010. / 12:14

Autor: Nacional.hr

Video: Pogledajte kako je Putin bacao judo prvake po tatamiju

Od ovogodišnjih Putinovih pothvata valja nabrojiti lov na kita zbog znastvenog istraživanja kojeg je uspio ubiti nakon četvrtog pokušaja samostrelom, let u kanaderu, označanvanje medvjeda u arktičkoj ekspediciji i desetodnevni off-road put preko Sibira

Vladimir Putin u akciji (Foto: Reuters)Vladimir Putin u akciji (Foto: Reuters)Vladimir Putin odradio je judaški trening povodom otvaranja sportskog centra u svom rodnom gradu St. Petersburgu, izvještava BBC. Premijer s crnim pojasom i bivši agent KGB-a u sparinzima nije bio pošteđen kritike trenera Anatolya Rakhlina. Rakhlin je pedeset i osamgodišnjem Putinu bio trener 15 godina, a na kraju treninga ipak je pohvalio njegovu tehniku i vitalnost.

Putin je za vrijeme treninga na tatami nekoliko puta bacao svoje sparing partnere među kojima su bili i neki osvajači olimpijskih odličja.

Svestrani političar danas vježba sambo, borilačku vještinu koju treniraju pripadnici Ruskih sigurnosnih snaga. Analitičari predviđaju kako je ovo samo jedna u nizu promidžbenih kampanja jer se pretpostavlja da bi se Putin mogao kandidirati na slijedećim predsjedničkim izborima 2012. godine.

Od ovogodišnjih Putinovih pothvata valja nabrojiti lov na kita zbog znastvenog istraživanja kojeg je uspio ubiti nakon četvrtog pokušaja samostrelom, let u kanaderu, označanvanje medvjeda u arktičkoj ekspediciji i desetodnevni off-road put preko Sibira.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika