23.12.2010. / 12:28

Autor: Nacional.hr

Policija potvrdila

Uhićeni su osumnjičeni za pokušaj ubojstva Dušana Miljuša i Josipa Galinca

"Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja uhićene su četiri osobe za koje je danas odobreno produženje zadržavanja za još 24 sata. O daljnjem tijeku i rezultatima istraživanja izvijestit ćemo vas naknadno", kažu iz Ministarstva unutarnjih poslova

U akciji policije na zagrebačkoj Knežiji uhićene su osobe za koje sumnja da su napadači na Dušana Miljuša i Josipa GalincaU akciji policije na zagrebačkoj Knežiji uhićene su osobe za koje sumnja da su napadači na Dušana Miljuša i Josipa GalincaNakon jučerašnje akcije Šok 3 na zagrebačkoj Knežiji i napisa u medijima kako su prilikom toga uhićene osobe koje se sumnja da su umješane u napade na novinara Jutarnjeg lista Dušana Miljuša i Josipa Galinca, policija se oglasila i službenim priopćenjem.

"Zbog velikog interesa medija za postupanja policije koja su započela 22. prosinca 2010. u okviru operativne akcije ŠOK 3, napominjemo kako se te aktivnosti odnose na početak kriminalističkog istraživanja nad skupinom osoba radi kaznenih djela pokušaja ubojstva novinara Dušana Miljuša i poduzetnika Josipa Galinca", stoji u priopćenju koje je objavljeno na MUP-ovim stranicama.

"Tijekom dosadašnjeg kriminalističkog istraživanja uhićene su četiri osobe za koje je danas odobreno produženje zadržavanja za još 24 sata. O daljnjem tijeku i rezultatima istraživanja izvijestit ćemo vas naknadno", kažu iz Ministarstva unutarnjih poslova.

Podsjetimo, policija je jučer u knežijskom kafiću Meandar uhitila incidentnog bivšeg policajca Đorđa Vuletića Đoku, a osim njega privedeni su i vlasnik lokala D. D., njegov prijatelj D. J., kao i voditelji poslovanja braća G. V. i. P. V. Sva petorica dovode se u vezu s premlaćivanjima istaknutih privrednika i javnih osoba posljednjih godina u Zagrebu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika