23.12.2010. / 18:46

Autor: Totalsport

Platini bez protukandidata na izborima za predsjednika UEFA-e

Izbori će se održati na kongresu UEFA-e u Parizu 22. ožujka 2011. godine. Posao UEFA-inim delegatima na izborima neće biti težak

Nitko ne želi protiv PlatinijaNitko ne želi protiv PlatinijaMichael Platini, aktualni predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA), nedvojbeno će to ostati i u sljedećem četverogodišnjem mandatu.

Naime, Platini je jedini prijavio svoju kandidaturu u zakonskom roku od tri mjeseca, a koji je istekao u srijedu, 22. prosinca.

''Na današnji dan, 23. prosinca, pristigla nam je samo jedna kandidatura za predsjedničke izbore, ona aktualnog predsjednika Michaela Platinija, koji se kandidirao za svoj drugi četverogodišnji mandat, od 2011. do 2015. godine'', priopćila je UEFA.

Izbori će se održati na kongresu UEFA-e u Parizu 22. ožujka 2011. godine. Posao UEFA-inim delegatima na izborima neće biti težak.

Podsjećamo, Platini je za predsjednika UEFA-e izabran na prethodnim izborima, održanima u siječnju 2007. godine u Düsseldorfu. Tada je s 27-23 u glasovima pobijedio dotadašnjeg predsjednika, Šveđanina Lennarta Johanssona, koji je tu dužnost obnašao još od 1990. godine.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika