23.12.2010. / 19:01

Autor: Totalsport

Džeko: Mislio sam da ću u ljeto napustiti klub

U siječnju se ponovno otvara prijelazni rok za nogometaše, a samim time i mogućnost da se Wolfsburg ponovno nađe na financijskom udaru svjetske nogometne elite

Edin DžekoEdin DžekoVeć dulje vrijeme Edin Džeko slovi za najboljeg nogometaša Wolfsburgove momčadi, ali gotovo jednako toliko dugo o njemu se piše kao o igraču koji je prerastao okvire tog Bundesligaša...

Svjestan je toga i sam bosansko-hercegovački reprezentativac čije se ime veže uz mnoge elitne klubove iz Engleske, Italije, Njemačke, pa i Španjolske. Svi od reda sudionici su Lige prvaka i klubovi koji svake godine konkuriraju za nacionalne naslove.

Kako bilo, u siječnju se ponovno otvara prijelazni rok za nogometaše, a samim time i mogućnost da se Wolfsburg ponovno nađe na financijskom udaru svjetske nogometne elite.

Sam Džeko ranije je znao medijski istupati s dosta žuči zbog toga što ga Wolfsburg ne želi prodati za manje od 40 milijuna eura, što je brojka u ugovoru uz koju može napustiti klub prije dogovorene suradnje (lipanj 2013.).

Sudeći prema izjavi koju je dao Kickeru, Džeko još nije siguran ostaje li do kraja aktualne sezone među "vukovima", međutim, dani odgovor je takav da sugerira na želju za odlaskom.

- Nikada ne znate što se može dogoditi. Mislio sam i u ljeto da napuštam klub - kazao je.

Džeko je za Wolfsburg odigrao 111 bundesligaških utakmica i postigao 68 golova (uz 28 asistencija). Najbolji je strijelac u povijesti kluba.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika