23.12.2010. / 20:47

Autor: Totalsport

Mourinho: Ja sam najbolji trener godine

Osvojio sam sve što sam mogao, više od ovoga nije se niti moglo - dodaje Mourinho

Jose MourinhoJose MourinhoSamodopadnost Josea Mourinha dosegla je novu razinu u četvrtak kada je portugalski stručnjak izjavio da je apsolutni favorit za naslov najboljeg trenera godine on, a ne Vicente del Bosque, izbornik svjetskih prvaka Španjolaca.

Prema Mourinhovim riječima, ono što je sam ostvario u 2010. godini premašuje uspjeh "furije" čije je srpanjsko finale SP-a donijelo Španjolskoj prvi naslov najbolje nogometne reprezentacije svijeta.

- Jedanaest mjeseci rada, 57 utakmica, tri naslova uključujući i onaj najvažniji od svih, "Turnir" (Ligu prvaka, uz koju je osvojio Talijanski kup i Seriju A) - argumenti su koje je Mourinho, danas trener madridskog Reala a tada Intera, ponudio Gazzetti dello Sport u objašnjenju svojeg viđenja tko je najbolji.

- Osvojio sam sve što sam mogao, više od ovoga nije se niti moglo - dodaje Mourinho koji ne misli da bi naslov najboljeg nogometaša trebao pripasti Andresu Iniesti.

- Bude li on pobjednik, a nažalost je zbog ozljede propustio prvih pet mjeseci igranja, a potom odigrao šest utakmica i postigao gol u Južnoafričkoj Republici (pobjedničku u finalu protiv Nizozemske), onda to govori da se ništa osim Svjetskog prvenstva u godini njegova odigravanja ne vrednuje.

Vezane vijesti

Video: Novi Mourinhov trenerski obračun na travnjaku

Video: Novi Mourinhov trenerski obračun na travnjaku

Nekome na klupi Sporting Gijona, moguće i prvom treneru Javieru Clementeu, portugalski strateg Real Madrida Jose Mourinho dao je do znanja da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika