23.12.2010. / 19:25

Autor: Totalsport

Di Montezemolo potvrdio želju: Vettel će prije ili kasnije u Ferrari

Da nemamo kompetitivan bolid pustili bismo ga odmah, unatoč važećem ugovoru. Seb želi u Ferrari. Na nama je da mu tu odluku otežamo koliko je god moguće.

Sebastian VettelSebastian VettelFerrarijev predsjednik Luca di Montezemolo potvrdio je impresioniranost Sebastianom Vettelom riječima da "propeti konjići" razmišljaju ponuditi mu zajedničku suradnju.

Nijemac (23) je ove godine postao najmlađi svjetski prvak u Formuli 1 svih vremena. Naslov prvaka osvojio je na posljednjoj utrci sezone vozeći u bolidu Red Bulla za koji je ugovorno vezan i sljedeću godinu uz opciju produljenja i za 2012. I dok se izglednim čini da će Vettel obranu naslova pokušati izboriti u istom okruženju, upitno ostaje hoće li ga Red Bull moći zadržati i nakon toga. Pogotovo osluhnu li se Di Montezemolove riječi:

- Sebastian je brz, inteligentan i mlad. Crveni bolid vozit će prije ili kasnije.

Di Montezemolo je ovime potvrdio da za 2012. godinu Ferrari želi u istoj momčadi imati Vettela i Fernanda Alonsa. Namjeru će im pokušati makar i prolongirati Red Bullov vlasnik Dietrich Mateschitz koji priznaje:

- Da nemamo kompetitivan bolid pustili bismo ga odmah, unatoč važećem ugovoru. Seb želi u Ferrari. Na nama je da mu tu odluku otežamo koliko je god moguće.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika