23.12.2010. / 21:03

Autor: Hina

Barca objavila program za ljeto 2011., a na popisu i utakmica sa Hajdukom

Najbolji nogometni klub na svijetu španjolska Barcelona objavila je na svojem internetskom portalu plan pripremnih utakmica za ljeto sljedeće godine, a na popisu se nalazi i gostovanje u Splitu 25. srpnja. Hajduk bi utakmicom protiv Barce trebao proslaviti stoti rođendan kluba.

Barcelonini igrači dolaze na PoljudBarcelonini igrači dolaze na PoljudNajbolji nogometni klub na svijetu španjolska Barcelona objavila je na svojem internetskom portalu plan pripremnih utakmica za ljeto sljedeće godine, a na popisu se nalazi i gostovanje u Splitu 25. srpnja. Hajduk bi utakmicom protiv Barce trebao proslaviti stoti rođendan kluba.

Budući da se u to vrijeme održava Copa America (prvenstvo Južne Amerike) ljubitelji nogometa vjerojatno neće moći vidjeti na djelu najboljeg nogometaša svijeta Lea Messija, koji će imati obveze u argentinskoj reprezentaciji. No, budući da je Barca prepuna zvijezda gledateljima to ne bi trebalo smetati, jer je jednaka poslatica gledati najboljeg "playmakera" na svijetu Xavija Hernandeza.

Osim gostovanja u Splitu, na popisu Barcinih pripremnih utakmica za ljeto 2011. nalazi se i nastup na Audi kupu u Muenchenu (21. i 22. srpnja), te američka turneja gdje će Barca igrati protiv Manchester Uniteda (30. srpnja u Washingtonu), AC Milana (3. kolovoza u Miamiju) i meksičke Americe (6. kolovoza u Dallasu).

Proslava 100. rođendana Hajduka utakmicom protiv Barcelone ima visoku cijenu, jer se u medijima pisalo kako će to koštati dva milijuna eura.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika