23.12.2010. / 21:04

Autor: Totalsport

Agent: Mutu na prodaju? Nemam pojma

Početkom siječnja bit ću Italiji i razgovarat ću s Fiorentininim čelnicima. Sada ne mogu ništa reći osim da je Adrianu u Firenci dobro i da se dobro slaže s trenerom Sinišom Mihajlovićem.

Godina 2010. nije bila nimalo laka za rumunjskog napadača Fiorentine, Adriana Mutua. Tek se nedavno vratio na travnjaku nakon odsluženja kazne zbog korištenja dopinga, a mediji ga već sele iz kluba.

Adrian MutuAdrian MutuOdigrao je Mutu za klub iz Firence samo šest utakmica u ovoj sezoni i postigao jedan gol. Prema napisima talijanskih sportskih medija 31-godišnji nogometaš ugovorno vezan za "viole" do lipnja 2012. godine trebao bi preseliti u Napoli.

O takvom razvoju karijere svoga klijenta, pak, ništa ne zna agent Victor Becali.

- Je li Mutu na prodaju? Nije mi poznato ništa na tu temu. Niti sam s ikime razgovarao, niti sam čuo išta o interesu Napolija.

- Početkom siječnja bit ću Italiji i razgovarat ću s Fiorentininim čelnicima. Sada ne mogu ništa reći osim da je Adrianu u Firenci dobro i da se dobro slaže s trenerom Sinišom Mihajlovićem.

U transferu iz Juventusa Mutu je u Fiorentinu stigao 2006. godine za osam milijuna eura.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika