24.12.2010. / 12:59

Autor: Hina

Ptiček u krletki

Ovako je poslovao Čehokov intimus: Ptiček osumnjičen za 80 kaznenih djela

Kriminalistička istraga se nastavlja, a kako je rekao načelnik odjela krim-policije Darko Jurčec, nisu isključena ni nova uhićenja

Miljenko PtičekMiljenko PtičekMiljenko Ptiček, direktor varaždinskoga Gradskog komunalnog poduzeća "Parkovi" i jedan od najbližih suradnika gradonačelnika Ivana Čehoka sumnjiči se da je od 2006. do danas počinio 80 kaznenih djela zloporabe položaja i ovlasti i krivotvorenja službenih isprava, izvijestila je na izvanrednoj konferenciji za novinare varaždinska Policijska uprava.

Poduzeće je, koliko je zasad poznato, oštećeno oko dva milijuna kuna, a direktor je prisvojio oko 500.000 kuna.

Zbog opasnosti od ponavljanja istovrsnih kaznenih djela i utjecaja na svjedoke, Ptiček je uz kaznenu prijavu jučer priveden istražnome sucu Županijskoga suda u Varaždinu, koji mu je odredio 48-satni pritvor.

Višemjesečna kriminalistička istraga u poduzeću čiji je većinski vlasnik grad Varaždin provedena je na temelju zahtjeva Županijskoga državnog odvjetništva.

U istrazi je dosad utvrđeno da je Ptiček kao direktor poduzeća pravnim i fizičkim osobama u regiji izdavao fiktivne račune za izvođenje određenih radova, koji u većini slučaja nisu bili izvedeni, da je izdavao radne naloge i prikazivao radno vrijeme zaposlenika poduzeća koje ne odgovara stvarnom stanju na terenu, a ujedno je otpremnice proizvoda koje su podizale fizičke osobe na naplatu ispostavljao poduzeću, to jest gradu Varaždinu.

Kriminalistička istraga se nastavlja, a kako je rekao načelnik odjela krim-policije Darko Jurčec, nisu isključena ni nova uhićenja.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/8/10

DarkoUSA, 24.12.10. 15:01

80 kaznenih djela u cetiri godine.To ti dodje 1.6 kazneno djelo svaki mjesec.Pa sto je taj radio? Samo krao na radnom mjestu.Nevjerojatno


registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 15:18

Sada će biti interesantno čuti Čehoka.Hoće li i on kao i HDZ-obci izjaviti da nije pojma ima.Ako i on kao liberal "nije znao ništa"o kriminalu,tada nema dvojbe.Na sceni je sveprisutna otimačina prvaka domoljuba na političkoj sceni.A ljute se svi kada Pusićka kaže"treba učiniti sve da prestanu krasti oni kojima su jasle najbliže"!Ona je tada "kurva",srpkinja i šta sve ne.To što je u pravu nema veze.A što se "liberalnosti "tiče ,Čehok je dokazao da je stvarno na tragu filozofije Vlade Gotovca.Očigledno je zalutao u stranku.Ili je pomiješao liberalnost sa anarhijom.?Kako bilo ,ostvaruje se činjenica da su skoro SVI ISTI!


registracija
30/9/09

davor12345, 24.12.10. 15:27

Mugeri svih zemalja, ujedinite se! I nisu svi isti! Nema dva ista čov'ka na ovon bilon svitu! Papagalo moj, ajde ti kaži koju...Kurbe, sve su to kurrrrbe! Volu šolde više nego čaču svog!


registracija
12/12/10

112131, 24.12.10. 15:29

Pa naravno da nije ništa znao kao i onda kada je duplo primao novce, plaću, što li, već sam i zaboravio, ali on nije imao pojma . To je isprobana šema , drpi, i onda se ne sjećaš ili nisi znao da se to dogodilo. Ma toliko je gadljiv taj Čehok, onako s onom kosurinom, zgleda zmazano i smrdljivo, i to je kao neki profesor?


registracija
9/3/10

nostradurus, 24.12.10. 16:41

Kaj vi pričate. Sabornik Čehok je "primjer" koji drugi samo trebaju slijediti. On sve radi striktno po zakonu. Pravi političar novog doba. Okretan je i spretan te zna iskoristiti svaku priliku koja mu se pruži. Vidjeti ćete da su sve veze Ptičeka i Čehoka pravno nedokazive. Čovjek jednostavno zna posao. To što nije za Sabor, je drugi par rukava.


registracija
7/9/07

Vinogradar, 24.12.10. 18:17

Od svega je najbolji vic (iako nije vic nego istina) :

PTIČEK JE ZAHVALJUJUĆI SVOM KUMU ČEHOKU POSTAO NAJVEĆI PRIVATNI DIONIČAR VARAŽDINSKOG GROBLJA!!!!
Kad je krenula istraga svoje dionice lopuža Ptiček je skrio pod skrbnički račun i - sad "zvanično" nema dionica!

Hrvatski lopovi su nenadjebivi!


registracija
30/6/10

petrus7, 24.12.10. 18:44

I čehok je zato ostao uz vladajuću koaliciju da bi ga zaštitili i da ga ne bi gonili. Izgleda se malo zajebao. mislim da će i on uskoro doći na dnevni red. Jedna je činjenica: U ovoj zemlji izgleda samo KRADEZE i njegovi kompanjoni muljaju i kradu.


registracija
30/8/10

DarkoUSA, 24.12.10. 19:49

Merry Xmass svima .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika