24.12.2010. / 15:01

Autor: Hina

Bandić o ludilu: Mamićev istup neprimjeren i za svaku osudu, ali ga ne mogu sankcionirati

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ocijenio neprimjerenim istup izvršnog dopredsjednika NK "Dinama" Zdravka Mamića te dodao da je takvo Mamićevo ponašanje za svaku osudu.

Milan Bandić i Zdravko MamićMilan Bandić i Zdravko MamićZagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas je ocijenio neprimjerenim istup izvršnog dopredsjednika NK "Dinama" Zdravka Mamića te dodao da je takvo Mamićevo ponašanje za svaku osudu.

Na pitanje novinara hoće li Bandić, kao počasni predsjednik "Dinama", sankcionirati Zdravka Mamića koji je naštetio ugledu kluba, odgovorio je da ga o tome ne pitaju jer je neki dan pročitao u novinama i da je izabrao predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza.

"Mislim da je istup Zdravka Mamića neprimjeren i to treba osuditi svim sredstvima. To nije dobro ni za Dinamo niti za hrvatski nogomet. To je sve što o tome mogu reći. Ne mogu sankcionirati nikoga. I ne preporučujem nikome da se tako ponaša, naročito javne osobe", kazao je Bandić u izjavi novinarima tijekom "Gradonačelnikove božićne humanitarne kavice" u Gradskoj kavani.

Zagrebačka policija pokrenula je prekršajni postupak protiv izvršnog dopredsjednika nogometnog kluba Dinamo Zdravka Mamića, zbog prijetnji koje je uputio novinaru tportala.hr Borutu Šipsu nakon sjednice skupštine Kluba, a Mamićev istup odnosno osude i prijetnje upućene novinaru oštro je osudilo i Hrvatsko novinarsko društvo.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 15:23

Kako da osudi Mamića kada mu je on uzor.Uzor u bahatosti i nemoralu.Pljačke grada Zagreba,korumpiranost,rasprodaja tuđe imovine,mito,vožnja u pijanom stanju i bjeg sa lica mjesta.Uticaj na otkaz policajcu koji je samo radio svoj posao.Šta je učinio da taj policajac bude vraćen na posao?Ništa.Pliva dalje bez imalo grižnje savjesti.I on da mamiću izrekne sankcije?Kaj got!


registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 15:27

A i od koga bi Bandić dobivao lovu ako Mamića sankcionira(smjeni).On njemu iz proračuna grada zagreba a Mamić njemu sa hrpe love koja se tako i tako netransparentno troši do besvjesti.A zakona nigdje.Naravno da to nije nikome u interesu.Čakni Šukeru.A transparentnost bilo čega,a love posebno,treba biti preduvjet poštenog i zakonitog rada bilo koje institucije.No šta je to u Hrvatskoj,transparentnost.Šta bilo.Pravilo je obrnuto proporcionalno logici i zakonitosti.Idemo dalje.Do istrebljenja svega što vrijedi u zemlji nedođiji .


registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 15:42

Mamić je samo živa slika cjelokupnog stanja u kojemu se nalazi hrvatska nacija.On je točan prikaz kakva pravila i koji likovi upravljaju Hrvatskom.I na koji način.Dakle nema zabune.To smo mi trenutno i nema uljepšavanja.


registracija
24/12/10

privat, 24.12.10. 17:03

Nitko ne govori o novinarima koji smisljeno provociraju ( diraju familiju ) Mamica da bi zaradili veliki novac i postali slavni.


registracija
1/1/70

, 24.12.10. 17:43

Obadvojicu kriminalaca i primitivaca UHITITI!!!


registracija
30/6/10

petrus7, 24.12.10. 18:49

privat jebo ti mamić mater. i svi koji ga brane.


registracija
27/7/09

columbo, 24.12.10. 21:06

Ovo je dno dna sto je Mamic napravio i ako ima imalo morala u sebi, on bi se sada sam moro povuci iz hrvatskog nogometa. Njegov brat neki dan kaze kako je Zdravko vrlo osjetljiv kad mu se spominje porodica...Bas cudno, a ovom mladom novinaru, a i ranije drugima "igra" se s majkama kao zadnji idiot.
No, nije tocno da ga novinari provociraju,jer oni samo rade svoj posao, ali je problem bas u novinarima sto stvar konacno ne uzmu u svoje ruke. Jer hrvatska policija je spora, a pravosudje neucinkovito, pa zato taj olos i radi to sto radi...


registracija
31/7/09

Seaman, 25.12.10. 04:23

Pa naravno, Banditić to ne može sancionirati...drugim riječima "na ljutu ranu ljuta trava" ili neka maminjo poslije noge u glavu priča kako mu je bilo u nesvjstici...shizofrenija od malih nogu, nema lijeka.


registracija
27/8/09

Lujo1, 28.12.10. 20:48

Nevjerojatno je kak onaj mafiozo bajić štiti i mamića i bandića!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika