24.12.2010. / 15:04

Autor: Nacional.hr

Premijerka 'simpatizerima HDZ-a': U 2010. suočavali smo se s izazovima, 2011. gradimo mostove

Predsjednica Vlade ističe nadu u bolje sutra u svojoj božićnoj čestitki

Jadranka KosorJadranka KosorPremijerka i predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor uputila je u povodu nadolazećih blagdana čestitku, prije svega članovima stranke i njenim simpatizerima. U svom tipičnom stilu, podsjeća na radost obiteljskog okupljanja i sve one stvari "koje često zaboravljamo u užurbanoj svakodnevnici.

No, predsjednica HDZ-a osvrnula se i na proteklih godinu dana, koja je za stranku na vlasti bila jedna od najtežih.

"Iza nas je godina koja je pred nas u stranci i u Vladi stavila mnoge izazove, no sve to ojačalo nas je na putu ostvarenja vrijednosti kojima težimo, a u cilju stvaranja bolje i sretnije Hrvatske. To nas sve obvezuje da svjesni svoje odgovornosti tražimo rješenja, potrebna ovom vremenu. Znam da ćemo ih naći, jer uvijek postoji put i nada da se ostvari zajednički cilj, osobni i društveni napredak i boljitak za sve naše ljude", ističe premijerka.

Za kraj je ostavila rečenicu koju je tijekom proteklih godinu i pol, otkako je na čelu HDZ-a i Vlade ponovila bezbroj puta, o gradnji mostova.

"Pozivam da na uzajamnom uvažavanju gradite mostove, budete veliki u praštanju te zastanete na trenutak i pogledate oko sebe u one najdragocjenije vrijednosti, a to su naše obitelji i prijatelji", zaključuje uz srdačne čestitke Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 15:30

Cinizam Premijerke je fantastičan.Predstavlja stranku koja je učinila upravo sve suprotno od onoga što Kosorica traži od drugih.Licemjerje i nedostatak savjesti su opipljivi kao kamen u ruci.No,tko vjeruje neka ide dalje.


registracija
14/12/06

crestor, 24.12.10. 15:55

Fluid , osobe su nevazne , one dolaze i odlaze , Hrvatska ostaje i ide ... naprijed .
Nego , sapni nam na uho ; koju bi to ti stranku doveo na vlast ? KPJ?


registracija
9/3/10

nostradurus, 24.12.10. 16:29

Riječi Iza nas je godina koja je pred nas u stranci i u Vladi stavila mnoge izazove, no sve to ojačalo nas je na putu ostvarenja vrijednosti kojima težimo, a u cilju stvaranja bolje i sretnije Hrvatske. To nas sve obvezuje da svjesni svoje odgovornosti tražimo rješenja, potrebna ovom vremenu. Znam da ćemo ih naći, jer uvijek postoji put i nada da se ostvari zajednički cilj, osobni i društveni napredak i boljitak za sve naše ljude" uopće nisu točne. Da Vlada radi u cilju boljitka svih, odmah bi prekinula sa pridruživanjem u EU i napravila monetarnu i bankarski reformu (sites.google.com/site/financijskisustav/izlaz-iz-krize). Time bi se oslobodili ekonomskog ropstva i omogućili da izrečene riječi budu istinite. Ulaz u EU, ako se dogodi, biti će kraj slobodne i nezavisne Hrvatske.


registracija
11/10/10

agaSovulj, 24.12.10. 16:34

vidim, ima ih jos koji su u ovom mraku izgubili orijentaciju, ili su samo dobro naucili HDZ-ov nauk - cim si protiv, odmah si komunjara i protiv domovine.
Da Hrvatska ostaje i ide naprijed, samo sa ovima koji nas vode ide ravno u provaliju. Ali mrak mark vlada Hrvatskom, pa neki to ne mogu uvidit. Nije im za zamjerit, zar ne?


registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 17:59

crestor@.osobno sam sudjelovao u giljotinjiranju KPJ.Tebi za ravnanje iako nisi kompetentan da me ti to pitaš.Ali eto ti tek za ravnanje.No pitaš i konstatiraš da osobe prolaze a država ostaje !?Koja providnost.!Osobe koje po tebi prolaze su oni koji prolaze ali i sa sobom odnose.SVE!I iza sebe ne ostavljaju baš ništa drugima.Ostavljaju samo smrad nojgoreg okusa ove popljačkane nacije.Kao da smo sastavljeni od najgorih osoba.kao da nemamo ništa što bi vrijedilo.A tome nije tako.Dakle ne relativiziraj očiti problem Hrvatske.HDZ je zločinačka organizacija.Kada to bude neka druga ili treća stranka sa ovako sramotnim rejtingom,pisati ću jednako.Tko je alternativa?Trenutno je to pitanje broj jedan za Hrvatsku.Vjerujem u dobro i napredno u Hrvatskoj.Vjerujem da još negdje čuči i čeka.Trenutno nema prostora od namnoženih lopova ali...Bit će već jednom.Pisanjem želim potaći one koji zaslužuju svoj dolazak i ostanak.Pisanjem zazivam da kompromitirani odu.Toliko od mene ako si išta shvatio?


registracija
11/1/10

fluid, 24.12.10. 18:04

crestor@.Zaboravih te priupitati kao vizionara;kuda to po tebi ide Hrvatska kada kažeš da "ide naprijed"?Kuda naprijed?Možda imaš privilegiranu a nezasluženu mirovinu od 10-ak tisuća kuna?Tada te razumijem.Ali moraš konačno shvatiti da većina građana u Hrvatskoj nema tu privilegiju i neide naprijed već nazad.Ne napreduje ni država ni njeni građani.Ako su ti susjedi parametar tada mi je jasno koje kriterije imaš.Pozdrav i dobio si i previše prostora kojega ,siguran sam,ne zaslužuješ.


registracija
24/3/10

bagsy, 24.12.10. 20:44

i noga u guzicu je pomak napred (stara kineska),samo moliko još puta nogu u guzicu možemo primiti?


registracija
31/7/09

Seaman, 25.12.10. 05:30

Laprdanja radijske voditeljice može zanijeti većinu slušatelja...ali kad je najpotkoženiji kriminalac u Hrvatskoj označi kao najvjerniju prija(postelji)teljicu...onda to nikakva "public relation" akcija ne može oprati.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika