24.12.2010. / 15:12

Autor: Andrea Belin

Opet se šuška: George Clooney ženi se već sljedeći tjedan

Kao i prethodnih nekoliko puta, kada je ovakva informacija procurila u medije, kao mjesto vjenčanja ponovno se spominje njegova vila na jezeru Como u Italiji. Clooneyjeva draga navodno će nositi vjenčanicu Roberta Cavallija

George Clooney i Elisabetta CanalisGeorge Clooney i Elisabetta CanalisNajpoželjniji neženja na svijetu, hollywoodski glumac, George Clooney je napokon odlučio stati pred oltar.

Kako javljaju neki strani mediji, vjenčanje s Talijankom Elisabettom canalis planira već za sljedeći tjedan.

Kao i prethodnih nekoliko puta, kada je ovakva informacija procurila u medije, kao mjesto vjenčanja ponovno se spominje njegova vila na jezeru Como u Italiji. Clooneyjeva draga navodno će nositi vjenčanicu dizajnera Roberta Cavallija.

Inače, o njihovom vjenčanju šuškalo se krajem srpnja i još krajem prošle godine, međutim oboje su demantirali takve navode. U travnju ove godine se pisalo i o njihovom prekidu, međutim i ta se informacija pokazala lažnom. Jesu li ovaj put uistinu svoju ljubav odlučili okruniti brakom, tek ćemo saznati.

Clooney i lijepa Talijanka sa Sardinije u vezi su od srpnja prošle godine.

Vezane vijesti

Video: Uhićen George Clooney!

Video: Uhićen George Clooney!

Slavni američki glumac George Clooney uhićen je zbog građanskog neposluha tijekom prosvjeda ispred sudanskog veleposlanstva u Washingtonu, javljaju… Više

Komentari

registracija
30/9/09

davor12345, 24.12.10. 15:30

Cura je na mistu, šta jest jest!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika