25.12.2010. / 08:17

Autor: Nacional.hr

Poznati Hrvati(ce) koji su u 2010.-oj razmijenili bračne zavjete

Nogometaši Luka Modrić i Darijo Srna samo su neki od poznatih Hrvata koji su ove godine uplovili u bračnu luku

Ivana Paris i Dino BubičićIvana Paris i Dino BubičićU godini koja je iza nas, uistinu je bilo mnogo skandala, kako domaćih tako i stranih celeba, međutim podosta je i onih kojima će ova godina ostati u lijepom sjećanju...

Nives Polovina
RTL-ova novinarka Nives Polovina udala se za Kristijana Baruna sredinom studenog u kapelici Sveti Duh u Zagrebu. Iako je tada bila u šestom mjesecu trudnoće, u dugoj Hippy Garden vjenčanici, čije kreacije i inače rado nosi, mladenka je jednostavno blistala.

Ivana Paris i Dino Bubičić
Bivši Mister Hrvatske Dino Bubičić te nekadašnja Miss Universe Hrvatske Ivana Paris upoznali su se i svoju romansu započeli na reality showu Farma pa su i svoje vjenčanje odlučili podijeliti s javnosti. U projekt "Vjenčanje godine" koje se održalo u Puli ušli su s Novom TV u studenom.

Ana Begić
Zagrebačka glumica Ana Begić, široj javnosti najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Bibin svijet', na vječnu ljubav zaklela se početkom listopada. 'Sudbonosno da' dugogodišnjem dečku Danielu Tahiriju izgovorila je u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u Rematama.

Ana Gruica
11. rujna u Livnu, bivša manekenka i glumica, Splićanka Ana Gruica, u bijeloj vjenčanici s potpisom Matije Vuice izrekla je sudbonosno "da" sportašu, bivšem bodybuilderu i poduzetniku Dijanu Jahjefendiću.

Malina Grahek i Josip Šelendić
Nakon što su se u studenom prošle godine, nekoliko mjeseci prije rođenja sinčića Luke, vjenčali pred matičarem, 21-godišnja Malina Grahek i 32-godišnji Josip Šelendić 11. rujna, još jsu se ednom zavjetovali na vječnu ljubav u crkvi Majke Božje Remetske.

Mirza Džomba i Belma Hodžić
Rukometaš Mirza Džomba je oženio RTL-ovu voditeljicu Belmu Hodžić u kuli na Trsatskoj gradini početkom srpnja.

Luka Modrić
Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić i Vanja Bosnić su se vjenčali u svibnju. Brčna zavjete izmijenili su u matičnom uredu u Draškovićevoj ulici, a svečana večera održala se u zagrebačkom restoranu Okrugljak.

Darijo Srna
Hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna i ekonomistica Mirela Forić vjenčali su se u dubrovačkom hotelu Excelsior također u svibnju.

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

registracija
8/7/10

Maroje, 29.12.10. 11:20

Takve likove treba doslovce zatući


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika