25.12.2010. / 19:16

Autor: Hina

Povratak zime: Jak vjetar i snijeg otežavaju promet širom Hrvatske

Pojačan je izlaz putničkih vozila na prijelazima Stara Gradiška, a ulaz je pojačan na Bregani i Macelju. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja

Zbog bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Bakra i Senja zabrana je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), a jak vjetar otežava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do tunela Tuhobić, javlja Hrvatski autoklub.

Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje. Slab snijeg pada u Gorskom kotaru gdje i magla mjestimice smanjuje vidljivost. Opreznije treba voziti na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Ravna Gora i Vrbovsko. Vozače se upozorava da vožnju prilagode uvjetima na cestama i da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je izlaz putničkih vozila na prijelazima Stara Gradiška, a ulaz je pojačan na Bregani i Macelju. Na ostalim graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika