26.12.2010. / 09:00

Autor: Nacional.hr

Tajne zavođenja: Muškarac ima samo 3 minute da osvoji ženu

U tih 180 sekundi, žena će muškarca odmjeriti u potpunosti; ocijeniti će njegov izgled, stil odijevanja, prosuditi odgovara li joj njegov način komuniciranja

180 sekundi ženi je dovoljno da prepozna idelnog partnera180 sekundi ženi je dovoljno da prepozna idelnog partneraDa su muškarcu potrebne samo tri minute kako bi osvojio ženu, rezultati su istraživanja objavljeni u knjizi "Instinkt" autora Bena Kaya.

Naime, samo toliko vremena je ženi potrebno kako bi procijenila koliko joj se sviđa pripadnik jačeg spola kojem je i ona zapela za oko. U tih 180 sekundi, žena će muškarca odmjeriti u potpunosti; ocijeniti će njegov izgled, stil odijevanja, prosuditi odgovara li joj njegov način komuniciranja. Osim toga, već na samom početku procijeniti će je li riječ o muškarcu s kojim bi mogla zasnovati obitelj.

Zanimljivo je što pripadnice nježnijeg spola u tako malo vremena shvate bi li se dotični muškarac dopao njezinim prijateljicama, članovima obitelji i osobama do čijeg im je mišljenja stalo.

Istraživanje u kojem je sudjelovalo tri tisuće pripadnica nježnijeg spola je također pokazalo kako jako malo žena mijenja mišljenje nakon prvotne procjene.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika