26.12.2010. / 14:53

Autor: Hina

Ledena kiša u Moskvi prouzročila nestanak struje; zatvoren aerodrom Domodedovo

Ledena kiša pretvorila je moskovske ceste u klizališta pa su vlasti pozvale građane da ne izlaze van ako ne moraju, a bolnice su javile o povećanom broju prijeloma

Ledena kiša u Moskvi i Podmoskovlju prouzročila je u nedjelju prekid opskrbe električnom energijom zbog čega je zatvorena za promet moskovska zračna luka Domodedovo, a došlo je i do prekida prometa vlakova i trolejbusa, javljaju ruski mediji.

Ledena kiša padala je cijelu noć pa su električni kablovi okovani ledom popucali i prekinuli opskrbu električnom energijom. U moskovskoj regiji bez struje je ostalo 100.000 ljudi.

Najviše je bilo problema u prometu, pa je tako oko 30.000 ljudi ostalo zarobljeno u gradskom metrou kada je nestala struja.

Iz istog razloga više od deset letova prebačeno je s Domodedova u zračnu luku Šeremetjevo, koja normalno radi.

Ledena kiša pretvorila je moskovske ceste u klizališta pa su vlasti pozvale građane da ne izlaze van ako ne moraju, a bolnice su javile o povećanom broju prijeloma.

Vezane vijesti

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Hrvatski gospodarstvenici u pohodu na rusko tržište

Iako je od početka devedesetih Hrvatska s Rusijom potpisala 30-ak međudržavnih ugovora o raznim oblicima suradnje – od gospodarske do obrazovanja i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika