26.12.2010. / 18:06

Autor: Totalsport

Mourinho: Da nije bilo potopa na Nou Campu, 2010. bila bi savršena

Kad su u pitanju očekivanja njegovih novih poslodavaca, 47-godišnji je Portugalac kazao: - Žele od mene da im donesem što više trofeja i žele da to počnem činiti što prije!

Jose MourinhoJose MourinhoPortugalski trener Real Madrida Jose Mourinho u razgovoru za portugalski sportski dnevnik Record priznao je da 2010. bila najbolja godina u njegovoj trenerskoj karijeri...

- Da nije bilo debakla u Barceloni (5-0 pobjeda Katalonaca u dvoboju 13. kola Primere, op. a.), ova bi godina za mene bila savršena - rekao je Mourinho prilikom svečanosti nagrađivanja najboljih nogometnih djelatnika u Portugalu dodavši:

- Definitivno je 2010. za mene bila najbolja trenerska godina u karijeri: koliko zbog trostruke krune s Interom, toliko i zbog dosadašnjeg iskustva na kormilu Real Madrida.

Kad su u pitanju očekivanja njegovih novih poslodavaca, 47-godišnji je Portugalac kazao:

- Žele od mene da im donesem što više trofeja i žele da to počnem činiti što prije!

Slavni je trener inače angažiran kao trener momčadi Africa Uniteda, koja će se, sastavljena od afričkih nogometaša u klubovima iz Primere, u srijedu sučeliti selekciji Primere u revijalnome humanitarnom ogledu koji se igra na Vicente Calderonu, pod nazivom Champions for Africa.

Mourinha je za dvoboj na Atleticovu stadionu "angažirao" kapetan afričke momčadi Frederic Kanoute. Momčad Primere predvodi Mourinhov igrač iz Reala, Sergio Ramos.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika