27.12.2010. / 12:20

Autor: Hina

Svjetski prvak u hrvanju Mihail Ganev izboden nožem

Incident se dogodio u noći sa subote na nedjelju, a u tučnjavi je sudjelovalo najmanje pet osoba. Policija je privela napadača na bugarskog hrvača

Mihail GanevMihail GanevSvjetski prvak u hrvanju slobodnim stilom Bugarin Mihail Ganev (25) izboden je nožem u tučnjavi u noćnom klubu u Gabrovu, gradu u središnjoj Bugarskoj. Ganev je u bolnicu prevezen u kritičnom stanu, no prema posljednjim vijestima život mu nije ugrožen.

"Ganev je u zadobio nekoliko uboda, no srećom niti jedan ubod nije ozlijedio neki od vitalnih organa. Ganev je imao mnogo sreće i u bolnicu je stigao na vrijeme," poručio je jedan od liječnika.

Incident se dogodio u noći sa subote na nedjelju, a u tučnjavi je sudjelovalo najmanje pet osoba. Policija je privela napadača na bugarskog hrvača.

Ganev je titulu svjetskog prvaka u kategoriji do 84 kilograma osvojio u rujnu ove godine na svjetskom prvenstvu u Moskvi.

Vezane vijesti

Dva kostura potencijalnih vampira pronađena u Bugarskoj

Dva kostura potencijalnih vampira pronađena u Bugarskoj

Dva kostura probodena željeznim kolcem čime se, prema drevnom vjerovanju, sprječavalo mrtve da se preobraze u vampire, pronađena su u bugarskome… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika