27.12.2010. / 14:55

Autor: Totalsport

World Soccer: Hrvatska će uskoro graditi igru oko Perišića

"Elegantan, 21-godišnji ofenzivni veznjak Club Bruggea odljev je (kalupa) bivšeg hrvatskog reprezentativca Aljoše Asanovića. Inventivan je i tehnički potkovan, iako i nešto fizički prelagan"

Ivan PerišićIvan PerišićUgledni nogometni mjesečnik Wolrd Soccer, eminent u konkurenciji tiskovina takvoga sadržaja, sastavio je popis mladih igrača koji će u nadolazećim godinama biti predvodnici svojih reprezentacija...

U nizu već proslavljenih imena, kao što su Brazilac Neymar, Talijan Mario Balotelli, Nijemac Mario Götze ili, pak, Portugalac Nani, Španjolac Cesc Fabregas ili Velšanin Gareth Bale, o kojima su stručnjaci već izrekli more pohvala i koji su se dokazali u jakim i zahtjevnim utakmicama, u tekstu World Soccera pronašlo se mjesta i za nadolazeću hrvatsku zvijezdu.

Predvodnika "vatrenih" u godinama koje su pred nama ugledna tiskovina vidi u Ivanu Perišiću kojeg opisuje riječima:

"Elegantan, 21-godišnji ofenzivni veznjak Club Bruggea odljev je (kalupa) bivšeg hrvatskog reprezentativca Aljoše Asanovića. Inventivan je i tehnički potkovan, iako i nešto fizički prelagan."

Perišić je ove sezone za svoj klub odigrao 17 prvenstvenih utakmica. Začinio ih je sa sedam golova (od čega četiri u posljednje četiri utakmice) i šest asistencija. U pravilu je neizostavan član uvodnog sastava Club Bruggea.

Na istome popisu, u konkurenciji bosansko-hercegovačkih nogometaša, strši ime Lyonova igrača Miralema Pjanića.

"Dodir lopte kod tog 20-godišnjaka, kao i njegov kreativni instinkt, neupitni su. Ipak, teško mu je pratiti stope Juninha u klubu."

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika