27.12.2010. / 15:27

Autor: Hina

Agnetha Faltskog o 'okupljanje ABBA-e': 'Turneja ne dolazi u obzir'

Faltskog (60) kaže da o tome nije razgovarala s ostalim članovima ABBA-e - Bjornom Ulvaeusom, Bennyjem Anderssonom i Anni-Frid Lysngstad

ABBAABBANegdašnja članica slavnoga švedskog sastava ABBA-e Agnetha Faltskog izjavila je u razgovoru objavljenu u ponedjeljak da ne isključuje mogućnost ponovna okupljanja toga neobično uspješna glazbenog kvarteta.

"Okupljanje za neku posebnu prigodu ili dobrotvornu svrhu nešto je o čemu bismo mogli razmisliti", rekla je Faltskog u najnovijem broju ženskog časopisa Magasin M.

"Teško ćemo se okupiti radi turneje kao Rolling Stonesi ili neki drugi stariji bend. No mogu nas zamisliti kako nešto radimo u budućnosti", dodala je.

Faltskog (60) kaže da o tome nije razgovarala s ostalim članovima ABBA-e - Bjornom Ulvaeusom, Bennyjem Anderssonom i Anni-Frid Lysngstad.

Skupina se raspala 1983., četiri godine pošto se Faltskog rastala od Ulvaeusa. Otada živi povučeno, daleko od očiju javnosti na imanju izvan Stockholma.

"Ne zanimaju me nastupi na TV-u ili slikanje po novinama. Mnogi misle da se pretvaram, no doista to ne želim", izjavila je Faltskog koja je nakon raspada ABBA-e izdala tri vlastita albuma.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika