27.12.2010. / 17:54

Autor: Nacional.hr

Biografija Domagoja Ivana Miloševića, novog potpredsjednika za investicije

Karijeru je počeo kao samostalni poduzetnik, a 2000. postao je suvlasnik i generalni izvršni direktor tvornice vatrogasnih aparata Pastor TVA

Domagoj Ivan Milošević, pokraj Jure Radića: Photo: Željko Hladika/PIXSELL - arhivaDomagoj Ivan Milošević, pokraj Jure Radića: Photo: Željko Hladika/PIXSELL - arhivaVlada Republike Hrvatske trebala bi uskoro imati i novu instituciju - potpredsjednika za investicije, najavila je danas premijerka Jadranka Kosor i na to mjesto predložila Domagoja Ivana Miloševića - većinskoga vlasnika i predsjednika Uprave Pastor Grupe.

Domagoj Ivan Milošević diplomirao je 1996. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u u Zagrebu, a obrazovanje je nastavio na poslovnoj školi IEDC (Bled School of Management) gdje je na poslijediplomskom studiju stekao titulu MBA (Master of Business Administration ) 2004. godine.

Karijeru je počeo kao samostalni poduzetnik, a 2000. postao je suvlasnik i generalni izvršni direktor tvornice vatrogasnih aparata Pastor TVA.

Domagoj Ivan Milošević je i predsjednik Nadzornog odbora Hrvatske udruge poslodavaca (HUP).

Premijerka Kosor predložila je danas Hrvatskome saboru i imenovanje četiriju novih ministara - Martinu Dalić za novu ministricu financija, za novoga ministra obrane Davora Božinovića, za novoga ministra zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Branka Bačića, a za novoga ministra kulture Jasena Mesića.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 27.12.10. 18:13

Srbi u koaliciji, židov i bosanci a sad još i prezime milošević. Zbog čega smo se to borili. Polako srbi preuzimaju sve. Bjeloglava srpkinja dovlači svoje ljude da nas do kraja potuče..


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika