27.12.2010. / 18:55

Autor: Hina , Nacional.hr

HSD: nepotpuna i nedovoljna rekonstrukcija vlade

"Iako se za bivšega premijera Ivu Sanadera, sada već otvoreno, govori da je bio glava korupcijske hobotnice, i dalje tvrdim kako njezini krakovi ostaju u vladi i nakon ovog prijedloga", stoji u priopćenju koje je potpisao je predsjednik HSD-a Ivica Pančić

Ivica PančićIvica PančićHrvatski socijaldemokrati (HSD) smatraju da je prijedlog premijerke Jadranke Kosor o rekonstrukciji vlade nepotpun i nedovoljan, posebice ako ga se promatra u svjetlu vladine politike "nulte točke tolerancije" prema korupciji, priopćila je danas ta stranka.

Odbivši napraviti cjelovitu rekonstrukciju vlade, premijerka Kosor izgubila je i ono malo preostaloga političkog legitimiteta da se predstavlja borcem protiv korupcije, ocjenjuje HSD.

"Iako se za bivšega premijera Ivu Sanadera, sada već otvoreno, govori da je bio glava korupcijske hobotnice, i dalje tvrdim kako njezini krakovi ostaju u vladi i nakon ovog prijedloga", stoji u priopćenju koje je potpisao je predsjednik HSD-a Ivica Pančić.

"Na taj način postoji realni problem da se politika velikog investicijskog zamaha ponovno pretvori u pljačku hrvatskih poreznih obveznika", ističe Pančić i dodaje kako je "dovoljno sjetiti se ulaganja u cestovnu infrastrukturu".

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika