27.12.2010. / 18:59

Autor: Hina

Kerum: HGS na izbore izlazi samostalno

Na pitanje hoće li nakon izbora njegova stranka s nekim u koaliciju, Kerum je odgovorio da će učiniti sve što je u interesu Splita te da je njegov cilj i cilj njegove stranke u Split preseliti Ministarstvo turizma i pomorstva

Željko KerumŽeljko KerumSplitski gradonačelnik Željko Kerum ponovio je danas da će njegova Hrvatska građanska stranka (HGS) na sljedeće parlamentarne izbore izići samostalno te da planira osvojiti pet zastupničkih mandata u Hrvatskome saboru.

On je to rekao danas tijekom blagdanskoga božićno-novogodišnjeg primanja za novinare, odgovarajući na njihova pitanja.

Na pitanje hoće li nakon izbora njegova stranka s nekim u koaliciju, Kerum je odgovorio da će učiniti sve što je u interesu Splita te da je njegov cilj i cilj njegove stranke u Split preseliti Ministarstvo turizma i pomorstva u kojem bi se, kako je rekao, zaposlilo između 700 i 800 Splićana.

Vezano uz otvaranje hotela "Marjan", što je Kerum najavljivao za proteklo ljeto, gradonačelnik je rekao da će biti otvoren na ljeto, barem recepcija i sobe. "No, jasno je da cijeli hotel, zajedno sa svim sadržajima, ne može biti završen dok se ne uredi cijela zapadna obala", rekao je splitski gradonačelnik.

Kerum je danas ponovio kako neće prihvatiti ponudu da se prodavaonice iz njegova trgovačkog lanca prodaju ili daju u zakup Konzumu, trgovačkom lancu u sastavu koncerna Agrokor.

"U kontaktu sam s Agrokorom i njihovo je pravo da pokažu interes za prodavaonice, ali mi nećemo prihvatiti ponudu, ne samo od Agrokora, nego i od još dviju kompanija koje isto traže", rekao je Kerum ne navodeći na koje "još dvije kompanije" misli.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 28.12.10. 14:04

kerum neče proči ni sa 0,5% na izborima


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika