28.12.2010. / 10:16

Autor: Hina

Florida: pet tinejdžera umrlo od trovanja ugljičnim monoksidom

Policija je priopćila da je pet prijatelja u nedjelju iznajmilo sobu kako bi proslavili 19. rođendan jednog od njih. Automobil, kojem je ranije trebalo paljenje uz kablove s drugog vozila, ostavili su u garaži s upaljenim motorom. Vrata od stepeništa koja vode do sobe ostala su otvorena, a u sobi je utvrđena velika koncentracija ugljičnog dioksida

Vatrogasci u gradu Hialeahu na jugu Floride objavili su u ponedjeljak da su u lokalnom motelu pronašli pet tinejdžera vjerojatno preminulih od trovanja ugljičnim monoksidom, koji je dolazio od upaljenog motora automobila u garaži ispod sobe.

Glasnogovornik gradske policije Karl Zogby kazao je da se vjerojatno radi o nesretnom slučaju, prenosi u utorak online The Washington Post.

Glasnogovornik gradske vatrogasne službe rekao je da je spremačica iz motela Presidente u ponedjeljak nazvala hitnu službu 911 nakon što je kroz prozor vidjela nekoliko tinejdžera bez svijesti.

Policija je priopćila da je pet prijatelja u nedjelju iznajmilo sobu kako bi proslavili 19. rođendan jednog od njih. Automobil, kojem je ranije trebalo paljenje uz kablove s drugog vozila, ostavili su u garaži s upaljenim motorom. Vrata od stepeništa koja vode do sobe ostala su otvorena, a u sobi je utvrđena velika koncentracija ugljičnog dioksida.

Dužnosnici su rekli da u sobi nisu pronađeni alkohol, ilegalne droge ili druge sumnjive stvari.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika