28.12.2010. / 12:24

Autor: Hina

Bizaran test: Izmislila otmicu kako bi saznala hoće li suprug platiti otkupninu

Čovjek je na svoj mobitel primio fotografiju supruge vezanih ruku i nogu, uz poruku u kojoj se traži otkupnina od 20.000 eura za njezino puštanje. Poruku su poslali navodni otmičari uz upozorenje da se ne smije obratiti policiji, što on nije poslušao

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaŠpanjolska policija privela je ženu koja je izmislila vlastitu otmicu kako bi provjerila hoće li njezin suprug platiti otkupninu, priopćila je policija.

Čovjek je na svoj mobitel primio fotografiju supruge vezanih ruku i nogu, uz poruku u kojoj se traži otkupnina od 20.000 eura za njezino puštanje. Poruku su poslali navodni otmičari uz upozorenje da se ne smije obratiti policiji, što on nije poslušao.

Policija je pokrenula potragu i uočila ženin automobil te ga slijedila do trgovačkog centra u gradu Gandiji, na španjolskoj mediteranskoj obali.

"Žena, koja je u vozilu bila sama i u savršenom dobrom stanju, trebala je biti navodna žrtva otmice", objavila je policija.

Ona je prvo policiji rekla da su je otmičari pustili toga jutra, ali je kasnije priznala da je otmicu izmisila "kako bi vidjela što je sve suprug spreman za nju napraviti".

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika