28.12.2010. / 15:24

Autor: Totalsport

Paris Hilton 'želi' biti buduća gospođa Nowitzki

Bogata nasljednica hotelskog imperija i jedna od najpoznatijih svjetskih starleta, u javnosti se pojavila sa zelenom majicom i natpisom "buduća gospođa Nowitzki"

Paris HiltonParis HiltonDirk Nowitzki, 32-godišnji njemački košarkaš i dugi niz godina vođa NBA momčadi iz Dallasa, očigledno je pravi "plavi anđeo" za mnoga ženska srca...

Nedavno je Nowitzki njemačkim medijima objavio da ponovno "ljubi", te da uživa u vezi sa Šveđankom Jessicom Olsson, koja je, inače, zaposlenica u jednom muzeju u Dallasu.

No, nedavno se sveprisutna Paris Hilton, bogata nasljednica hotelskog imperija i jedna od najpoznatijih svjetskih starleta, u javnosti pojavila sa zelenom majicom i natpisom "buduća gospođa Nowitzki". Uz natpis stoji i srce u kojem je ispisan broj 41, inače broj na dresu Dallasa ovog sjajnog košarkaša. Ipak, Paris nije prva s takvom majicom, budući da su je već ranije nosile poznata glumica Natalie Portman i pjevačica Ashlee Simpson.

Takve pojave vjerojatno nikako nisu dobrodošle kada je spomenuta Jessica Olsson u pitanju, no valjda ljubomora ne bi smjela eskalirati ako se prisjetimo nedavne Dirkove izjave, kada je spremno rekao:

- Jessica mi je donijela najljepše razdoblje u životu.

Majica u kojoj se vojski obožavateljica njemačkog košarkaša priključila Paris Hilton može se putem interneta kupiti za 19.99$.

Vezane vijesti

Zbog čega su Nijemci razočarali Hrvate?

Zbog čega su Nijemci razočarali Hrvate?

U izboru za domaćina Europskog prvenstva u košarci 2015. ostala je na koncu samo Ukrajina. Ima li smisla uopće govoriti o "izboru" nakon što je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika