28.12.2010. / 17:43

Autor: Nacional.hr

Nova afera na pomolu: I Davor Šuker povezan s kladioničarskom mafijom?

Zanimljivo je da se u slučaju "NK Travnik u Švicarskoj" uz podulji popis kladioničara, igrača, trenera i dužnosnika spominje i ime bivšeg hrvatskog reprezenatativca Davora Šukera

Davor ŠukerDavor ŠukerNovi dokumenti koji su dospjeli u javnost u slučaju kladioničarske mafije, a koju istražuju istražitelji iz Bochuma otkrivaju kako osumnjičeni za namještanje utakmica nisu kupovali samo neke igrače, već cijele momčadi.

Kako piše njemački Sueddeutsche, Marijo C. i Ante Šapina, dvojica prvoosumnjičenih, čak su odveli NK Travnik na pripreme u Švicarsku kako bi lakše organizirali utakmice.

No, ono što otkriva transkript prisluškivanih razgovora između dvojca je puno više no što su se istražitlji nadali. Prije svega, otkriva se da su igrači Travnika po utakmici dobivali između 100 i 350 eura, dok je trener dobivao još i više.

Zanimljivo je da se u slučaju "NK Travnik u Švicarskoj" uz podulji popis kladioničara, igrača, trenera i dužnosnika spominje i ime bivšeg hrvatskog reprezenatativca Davora Šukera.

Iako je još uvijek nejasno u kojoj je ulozi Šuker spominjan u kontekstu namiještanja utakmica, pogotovo jer istražitelji još ne žele izlaziti u javnost s tim. No, zasigurno će to dodatno baciti novo svjetlo na namještanje utakmica u Hrvatskoj i buduću ulogu Davora Šukera u HNS-u.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
11/1/10

fluid, 28.12.10. 18:08

Bio Šuker u kladioničarskoj mafiji ili ne njegov nastup na TV-u nedavno,jasno je pokazao da je Davor nedorastao onome u šta se pokušava ubaciti.Također je bilo razvidno da je on bio brand igrač ali da bi bio propast za hrvatski nogomet kao važan član Hrv.nogom.saveza a još pogubnije da postane njegovim predsjednikom.Davor je čisti promašaj u bilo kojoj kombinaciji.Štimca doživljavam kao avangardu ali nečistih ruku.Osjećam ga kao negativca koji se,usputno veže za likove tipa Rene Sinovčića-kriminalca.Osobno ga vidim također kao izuzetno opasnog tipa.Jedini koji bi mogao odraditi posao u HNS-u je Zvone Boban.Njegovo nepojavljivanje ni u kojoj kombinaciji,očito govori da je svjestan svih sudionika koji su totalni negativci u nogometu pa se ne želi kompromitirati u srazu sa tom više kriminalističkom klikom nego nogometnim zanesenjacima i dobrotvorima sporta-nogometa.HNS-u prijete teški dani i velike kompromitacije u svim oblicima negativnog predznaka.


registracija
27/7/09

columbo, 28.12.10. 20:01

Ja mislim da je ovdje rijec o insinuacijama i ajmo reci, ,podmetanjima, jer Davor Suker je domoljub, a osim toga jedan je od onih iz skuta Franje Tudjmana... Uostalom, on da bi caci bio blizi i drazi dao se uslikati uz Pavelicevo pocivaliste, pa kako sve to ne kazuje da se radi o neprovjerenoj istini!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika