28.12.2010. / 18:46

Autor: Totalsport

Houston Rocketsi spremni odreći se Minga

Od sezone 2008/2009 odigrao je samo pet utakmica

Rocketsi su spremni odreći se MingaRocketsi su spremni odreći se MingaNakon što su se u prošloj sezoni iskazali strpljenjem i voljom da sačekaju potpunu sanaciju gležnja kod svoje zvijezde, čini se da su Houston Rocketsi izgubili strpljenje i odlučili prodati kineskoga centra...

Yao Ming (30) će zbog stres-frakture lijevog gležnja propustiti ostatak sezone, a važno je naglasiti i da mu je ostatak karijere, barem što se NBA lige tiče, pod velikim znakom pitanja.

Nakon što je propustio samo dvije utakmice u uvodne tri sezone, Ming je u posljednjih pet od šest bio izvan parketa u najmanje 25 susreta koje su Rocketsi igrali. Od sezone 2008/2009 odigrao je samo pet utakmica.

Prema pisanju američkih medija, zaredane dugotrajne ozljede prvog izbora drafta iz 2002. godine napravile su zaokret u klupskoj politici i Houston je spreman osluhnuti ponude za njega. Navodno one i postoje i mogućnost realizacije transfera nije nemoguća.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika