28.12.2010. / 21:38

Autor: Totalsport

Cassano zabio prvi pogodak u karijeri kao igrač Milana

Iako je prvi pogodak postignut na trening utakmici, proslava je bila kao na pravoj

Antonio CassanoAntonio CassanoU Dubaiju se trenutačno nalaze nogometaši Milana, vodeće momčadi talijanske Serije A nakon prvog dijela sezone. S njima je tamo i ovozimsko pojačanje, 28-godišnji "zločesti dečko" talijanskog nogometa Antonio Cassano...

Talijanski mediji će odsad, pa nadalje, pratiti svaki korak ovog nogometaša koji je svugdje u svojoj karijeri, a igrao je za Bari, Romu, Real Madrid i Sampdoriju, bio inicijator mnogih ekscesa i izgreda.

Ipak, zasad po pitanju Cassana stižu samo ugodne vijesti, pa je tako La Gazzetta dello Sport izvjestila o prvom pogotku tog nogometaša kojeg je postigao u dresu Milana.

Dogodilo se to na trening utakmici tijekom utorka. U jutarnjim satima je momčad pod paskom trenera Massimiliana Allegrija trenirala bez lopte, a poslijepodne se opustila uz utakmicu dvije momčadi. Izvješća govore da je Cassano zabio jedan pogodak za "prvu momčad" i to na asistenciju Zlatana Ibrahimovića. Navodno je i proslava bila kao na pravoj utakmici, a Cassanovom prvijencu se najviše radovao baš spomenuti Šveđanin.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika