29.12.2010. / 09:21

Autor: Totalsport

The Sun: Briljantni Modrić dobio devetku!

Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa ostali su na klupi tijekom cijelog dvoboja.

Luka ModrićLuka ModrićLuka Modrić odigrao je još jednu izvrsnu utakmicu za svoj Tottenham u pobjedi na White Hart Laneu nad Newcastleom 2-0. Hrvatskog reprezentativca su i The Sun i Daily Mail etiketirali kao igrača utakmice...

Za učinak u 90 minuta igre u ogledu 20. kola Premiershipa The Sun je Modrića ocijenio s devetkom. Prava je rijetkost da engleski novinari takvom ocjenom valoriziraju nastup igrača koji nije bio strijelac na utakmici. No, to je samo još jedna potvrda koliko je Modrić bio dobar u utorak.

Strijelci su bili Aaron Lennon u 57. i Gareth Bale u 81. minuti. Velšanina je za njegov šesti gol ove sezone u Premiershipu uposlio Modrić, kojeg je i Daily Mail proglasio za najboljeg aktera dvoboja, dodijelivši mu osmicu.

Niko Kranjčar, Vedran Ćorluka i Stipe Pletikosa ostali su na klupi tijekom cijelog dvoboja.

Još jedan hrvatski nogometaš je u utorak zaradio visoke ocjene u engleskim novinama. Nikola Kalinić bio je dvostruki strijelac u gostujućoj pobjedi svog Blackburna kod West Bromwicha 3-1. Prvi je gol zabio već u 3. minuti, kada je pobjegao domaćoj obrani po lijevoj strani, a onda preciznim udarcem desnom nogom, iskosa s lijeve strane, matirao domaćeg vratara. Domaćini su izjednačili u 17. minuti preko Thomasa, a onda je Kalinić u 53. minuti opet doveo goste u vodstvo. Poentirao je spretno glavom iz blizine u akciji koja je krenula izvođenjem kornera s lijeve strane.

Dobio je Kalinić osmicu u The Sunu, a ocjena bi sasvim sigurno bila i bolja da nije grubim nasrtajem na Scharnera u 64. minuti zaradio crveni karton. Daily Mail je hrvatskog napadača ocijenio sedmicom.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika