29.12.2010. / 09:22

Autor: Hina

Korak do oltara: Zaručila se američka glumica Reese Witherspoon

Datum vjenčanja nije objavljen. Bit će to drugi brak mlade glumice koja je devet godina bila u braku s glumcem Ryanom Philippeom s kojim ima dvoje djece, od 7 i 11 godina

Reese WitherspoonReese WitherspoonAmerička glumica Reese Witherspoon zaručila se za svog dečka Jima Totha s kojim je i u poslovnoj vezi, piše u utorak magazin People na svojoj internetskoj stranici.

Tridesetčetverogodišnja glumica upoznala je Totha, agenta u glasovitoj Creative Artists Agency (CAA) - jednoj od najjačih agencija za zastupanje glumačkih zvijezda u Hollywoodu - u siječnju ove godine.

Jim Toth (40) ušao je u život Reese Witherspoon kada je iz njega izašao glumac Jake Gyllenhaal, nakon dvije godine njihova zajedničkog života.

Datum vjenčanja nije objavljen. Bit će to drugi brak mlade glumice koja je devet godina bila u braku s glumcem Ryanom Philippeom s kojim ima dvoje djece, od 7 i 11 godina.

Reese Witherspoon je 2006. osvojila Oscara za najbolju glumicu za film Jamesa Mangolda "Hod po rubu" ("Walk the line"), biografiju legende country glazbe Johnnyja Casha, u kojemu glumi June Carter, pjevačicu i ženu tog glazbenog umjetnika.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika