29.12.2010. / 11:28

Autor: Totalsport

Kobe Bryant dobio četiri tehničke u tri utakmice

Činjenica je da Bryant opet forsira i privatizira utakmice, zanemarujući suigrače, a američki tisak navodi da niti u svojoj svlačionici nema potpunu potporu svih igrača

Kobe BryantKobe BryantKobe Bryant, vođa Los Angeles Lakersa, kluba koji je posljednje dvije godine najbolji u NBA lige, proživljava dosta nervozne trenutke u sezoni...

Njegova je momčad nenadano nanizala tri poraza. Bolji su od Lakersa bili Milwaukee i Miami na njihovom parketu, dok su Bryant i društvo pali u utorak navečer i kod San Antonija.

U tom ogledu je Bryant u igri potrošio čak 27 lopti, a samo ih je osam pogodio. Isto tako, napravio je nevjerojatan niz od čak trinaest promašaja u igri.

Još je zanimljivije da je Bryant u zadnje tri utakmice (spomenuta tri poraza) dobio četiri tehničke pogreške, s tim da je protiv Milwaukeeja zaradio i isključenje prije kraja utakmice. Nakon toga se tijekom ogleda posvađao s LeBronom Jamesom iz Miamija, a u utorak navečer i sa Georgeom Hillom iz San Antonija.

Činjenica je da Bryant opet forsira i privatizira utakmice, zanemarujući suigrače, a američki tisak navodi da niti u svojoj svlačionici nema potpunu potporu svih igrača.

- Klub je u krizi i osjećam da sam prvi koji treba promijeniti stvari. No, ponekad možda pretjeram u želji - rekao je Kobe nakon poraza kod San Antonija.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika