29.12.2010. / 12:25

Autor: Nacional.hr

Ljubav još uvijek traje: Željko Kerum i Fani Horvat opet zajedno?

Nakon dužeg vremena, par se ponovno pojavio u javnosti, a zajedno su došli na otvorenje klizališta Idore Hegel na splitskim Prokurativama

Željko Kerum i Fani HorvatŽeljko Kerum i Fani HorvatČini se da ljubav između splitskog gradonačelnika Željka Keruma i fani Horvat još uvijek traje.

Nakon dužeg vremena, par se ponovno pojavio u javnosti, a zajedno su došli na otvorenje klizališta Idore Hegel na splitskim Prokurativama.

Podsjetimo, da je Fani Horvat napustila splitskog gradonačelnika Željka Keruma šuškalo se početkom ovog mjeseca. Odmah su krenula nagađanja kako je za ovakav potez Kerumove bolje polovice krivo njegovo često izbivanje iz kuće i druženje s pripadnicama nježnijeg spola.

No, čini se da mu je Fani Horvat sve oprostila.

Inače, da s Fani Horvat očekuje dijete, Kerum je obavijestio javnost i obitelj u listopadu prošle godine putem svoje tv postaje Televizije Dalmacije.

Sina Franu par je dobio u ožujku. One je Kerumu treće dijete jer iz braka sa svojom prvom ženom ima dvoje djece, kćerku Nevu i sina Joška.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika