29.12.2010. / 14:06

Autor: Nacional.hr

Severina potvrdila prekid sa Šainovićem: 'Zaljubila sam se u srpskog tajkuna'

Severina je potvrdila da je zaista prekinula zaruke s riječkim poduzetnikom jer se zaljubila u Milana Popovića

SeverinaSeverinaNakon što je lokalne medije preplavila vijest kako je Severina Vučković zbog srpskog poduzetnika Milana Popovića prekinula zaruke sa Slavkom Šainovićem, oglasila se i glavna akterica ove priče.

Pjevačica je potvrdila da je zaista prekinula zaruke s riječkim poduzetnikom jer se zaljubila u Milana Popovića.

'Zaljubila sam se. Dogodilo se nedavno, spontano, kao što se takve stvari događaju', kazala je pjevačica za Gloriju i dodala kako se dogodila ljubav na prvi pogled.

Milana Popovića navodno je upoznala prije dva tjedna kada je zabavljala goste na njegovoj rođendanskoj proslavi.

Srpski mediji opisuju ga kao kao neokrunjenog kralja bakra, suvlasnika valjaonice 'Sevojno' i vlasnika kompanije 'Amalko'.

Inače, sa Slavkom Šainovićem pjevačica je bila u vezi od ljeta 2008. godine, a svojedobno su se i zaručili. Na obroncima Učke sada već bivši par je gradio i zajednički dom.

Vezane vijesti

Početak nove ljubavi: Slavko Šainović 'bacio oko' na bivšu missicu?

Početak nove ljubavi: Slavko Šainović 'bacio oko' na bivšu missicu?

Nakon prekida sa Severinom Vučković, Slavka Šainovića često se može vidjeti u ženskom društvu. Odmah nakon prekida s pjevačicom, u riječkom Tower… Više

Komentari

registracija
27/8/09

Lujo1, 29.12.10. 19:15

Jednom kurva uvijek kurva.
Nije se zaljubila (ne zna ona kaj znači ta rijeć) u tajkuna, već se je "zaljubila" u njegov novčanik!
seve nacionale!


registracija
29/11/09

Ivis, 29.12.10. 19:57

Napokon! Od sada ce zivjeti tamo gdje od davna zasluzuje! Najveci sretnik je SAINOVIC! Otarasio se smeca, bez odgovornosti i troskova!


registracija
27/7/09

columbo, 30.12.10. 00:47

Zao mi je da moja dva predhodnika, Lujo1 i Ivis (koje inace vrlo cijenim po njihovoj razboritosti, (koju uocavam na ovom portalu), imaju ovako lose misljenje o meni toliko dragoj gospodicni Vuckovic.
Ne znam, mozda grijesim (eh, svatko ima pravo na svoje zablude), ali sinjorina Severina mi je, cudit ce se mnogi, sami vrh vrijednosti u Hrvatskoj. Pokusajte svi njezini kriticari razdvojiti lazno od istinitog, moralno od nemoralnog, istinito od laznog, sveto od nesvetog... i vidjet ce te nju - "moju" Sevu neukaljanu uzasom nase svakodnevice. A gledamo je, nazalost kroz onaj uradak s brodice, najvise zato jer smo lazno moralni ili nedovoljno hrabri uraditi slicno, ali ruku na srce - vise smo uzivali u toj divnoj zeni, lijepoj i kad ne ljubi, nego sto smo se zgrazali nad tom snimkom, zar ne?
Pjeva Srbima, pa neka pjeva, ali se barem nije klela u visoki moral i isprazno rodoljublje "da nema tih para" za koje bi posla na mrski teren...Jer to je Seve. Ona nije dvolicna i ne maze se rijecima k'o sito dijete secerlemom. Pa, evo i sada porucuje - zaljubila sam se, dogodi se tako! To je to! Samo je pitanje koja bi od ovih svetica kojima se divimo tako snazno pljunula na ispraznost zivota kojim zivimo, jer nam je uvjek draza laz, kao njegova slatka imitacija...Zbog toga je valjda, i ne volimo! A kako i bi kad uvjek, dodjavola, sa Severinom znamo na cemu smo...


registracija
25/12/09

trta333, 30.12.10. 08:29

Oduvjek je zavist bila porok i po malo bolest.A što su joj ljudi zavidni.Lijepa,uspješna,situirana,popularna i to sve u ovom lošem vremenu krize.Kriza lomi ljude,pa čak i one koji su do juče nešto značili.A kako to da je baš ona u krizi tako uspješna i da joj ide dobro,pa čak da može i momka promjenuti.Ona sve radi srcem,pa je i ovo uradila.Kada pjeva i to radi srcem.Napravila je Seve dobru karijeru,zaradila mnogo novca i obezbedila sebi egzistenciju.Sama je jaka i moćna.Njene poslednje izjave ukazuju da pored sebe želi moćnog i jakog muškarca,moćnog sa kojim želi da ima dijete i sa kojim će vjerovatno stvoriti mesto i poziciju u krugovima,koji se "pitaju" ne samo na prostorima bivše Juge,nego i šire.Uz uspješnu ženu , uspješan muškarac ,u marketingu mnogo znači.


registracija
24/4/10

fiorano, 30.12.10. 23:36

Samo naprijed Seve nikome nisi ništa ukrala živi svoj život i slušaj svoje srce....a love.....pa ti imaš više nego ti treba. A sitne duše neka pate pojest će ih vlastita zloba


registracija
17/10/07

Radmila, 31.12.10. 02:29

Severina je prava osoba iskrena i draga, pa zato i ima razne prilike. Slobodna i slobodno bira, to je njen zivot i niciji vise. Dedovi i babe nadu nove ljubavi a sto nebi mladi. Amorova strela ne bira.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika