29.12.2010. / 15:37

Autor: Nacional.hr

Trikovi za bolji seks: 3 načina kako probuditi strasti u vezi

Manjak strasti u dugogodišnjim vezama nije iznenađujuća pojava, međutim umjesto da takvu vrstu zabave počnete tražiti u tuđoj postelji, pouzdajte se u savjete stručnjaka

Rijetki su parovi koji se mogu pohvaliti bogatim seksualnim životom, a još manje je onih koji se trude poduzeti nešto po tom pitanju.

Ukoliko se i vi ne sjećate kada ste posljednji put doživjeli maestralan orgazam, pouzdajte se u savjete stručnjaka!

Obratite pažnju na 'outfit'
Već je nekoliko istraživanja potvrdilo da se pripadnice ljepšeg spola osjećaju privlačnijima ukoliko na sebi imaju seksi rublje. Pozitivan stav doprinijeti će nezaboravnim trenucima u spavaćoj sobi.

Zajedno pod tuš!
Ukoliko seksualne odnose godinama upražnjavate samo u spavaćoj sobi, krajnje je vrijeme da napraviti promjene. Tuš kabina je primjerice savršeno mjesto za predigru.

Seks na javnom mjestu
Ako je spavaća soba mjesto koje vas više nimalo ne asocira na ludi provod s osobom koju volite, izađite iz kuće i isprobajte nešto sasvim novo. Može biti jako uzbudljivo jer cijelo vrijeme strahujete hoće li vas netko zateći u takvoj situaciji.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
2/1/11

doerfler, 05.01.11. 15:30

Ako želite bolji sex pogledati na http://jovanov.net/ gdje ćete pronaći dobre Bakine recepte za povećanje potenciju.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika