29.12.2010. / 21:14

Autor: Hina

Promotionplay pobjednik 40. izdanja Kutije šibica

U finalu veteranskog turnira Pulpit Elkro je pobijedio Jadransko osiguranje 3:0, dok je u susretu za treće mjesto NK Tekstilac bio bolji od Mickey Mousea 4:2

Vedran Ješe i Antonio Franja slave pobjedu na 40. Kutiji šibica (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Vedran Ješe i Antonio Franja slave pobjedu na 40. Kutiji šibica (Foto: Željko Hladika/PIXSELL)Ekipa Promotionplaya pobjednik je 40. izdanja jednog od najpoznatijih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, "Kutije šibica". U finalnom susretu Promotionplay je u Dvorani II Doma sportova pred 1.000 gledatelja boljim izvođenjem sedmerca pobijedio Mal-Gal Građevinarstvo 3:1 (1:1).

Utakmica je nakon 40 minuta završila rezultatom 1:1. Mal-Gal je poveo autogolom Krešimira Čivraga u 26. minuti, a izjednačio je Ivan Čuić sedam minuta prije kraja susreta. Prilikom izvođenja sedmeraca golove za Promotionplay postigli su Ante Tomić i Sergej Jakirević, dok su u suparničkim redovima Rok Mordej i Kristijan Čujec bili neprecizni.

Pobjedom Promotionplaya Krešimir Čivrag je postao prvi igrač u povijesti ovog turnira sa sedam trijumfa.

U susretu za treće mjesto Bilić Erić Security je pobijedio Smit Commerce 4:2.

U finalu veteranskog turnira Pulpit Elkro je pobijedio Jadransko osiguranje 3:0, dok je u susretu za treće mjesto NK Tekstilac bio bolji od Mickey Mousea 4:2.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Rok Mordej iz Mal-Gala, dok je najbolji strijelac Tomislav Pek iz Ludnice sa 9 golova.

Vezane vijesti

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Nacionalov zlatni četverac u borbi za trofeje

Malonogometni klub Nacional je u ovu sezonu ušao s pomlađenim izdanjem, uz iskusne Koraba i Kujtima Morinu, Bojana Kubovića, Donalda Suvajca, Gorana… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika