30.12.2010. / 08:29

Autor: Hina

HAK: zbog poledice i magle oprez u vožnji

Zbog radova u blizini „Shopping City Zagreb-West Gate“, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju. Vozače molimo za strpljenje u jutarnjim i poslijepodnevnim satima

Opreznije treba voziti zbog moguće poledice u većem dijelu unutrašnjosti, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i Lici, te na dionicama autocesta A 1, između Gospića i tunela Sveti Rok, A 3 Bregana-Lipovac, između čvorova Slavonski Brod i Županja, javlja Hrvatski autoklub.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak u Lici.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Zbog radova u blizini „Shopping City Zagreb-West Gate“, na dionici D1 Gubaševo-čvor Zaprešić, prometuje se uz privremenu prometnu signalizaciju. Vozače molimo za strpljenje u jutarnjim i poslijepodnevnim satima.

Za sav je promet zbog urušavanja kolnika zatvorena ŽC 5017 Grohovo-Drenova. Obilazak: Pašac-Banska vrata-Školjić-Kozala-Drenova.

Na graničnim prijelazima nema poteškoća.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika