30.12.2010. / 11:02

Autor: Nacional.hr

Akcija 'Šok 3'

Dobrovoljni dolazak: Pripuz pušten nakon razgovora u policiji

Policija još uvijek nije našla nalogodavca, ali se nadaju kako bi se navedenom akcijom ta osoba mogla pronaći. Vuletićev branitelj Milenko Umičević i Dakićeva braniteljica Ljiljana Planinić najavili su žalbe na odluke o istrazi i pritvoru

Zoran Pripuz (foto: Petar Glebov/24sata)Zoran Pripuz (foto: Petar Glebov/24sata)Zoran Pripuz jutros se dobrovoljno javio policiji i trenutno se nalazi u zgradi PNUSKOK-a. Informaciju da se sam javio policiji za Dnevnik.hr potvrdio je glasnogovornik MUP-a, Krunoslav Borovec.

Pripuz se na obavijesnom razgovoru zadržao od 14 sati jučer, do jutros oko 11 sati, kada je pušten.

Pripuza je policija tražila sklopu akcije 'Šok 3', koju su mediji proglasili udarom na zagrebačko podzemlje. S njim i Nikicom Jelavićem već su prije pokušali kontaktirati no obojica su bili nedostupni.

Podsjetimo, u toj akciji prošlog su tjedna uhićeni Darko Dakić i Đorđe Vuletić, a protiv njih je pokrenuta istraga zbog pokušaja ubojstva Dušana Miljuša i Josipa Galinca. U Međuvremenu im je određen jednomjesečni pritvor i tereti ih se kao 'izvršitelje pokušaja ubojstva'.

Policija još uvijek nije našla nalogodavca, ali se nadaju kako bi se navedenom akcijom ta osoba mogla pronaći. Vuletićev branitelj Milenko Umičević i Dakićeva braniteljica Ljiljana Planinić najavili su žalbe na odluke o istrazi i pritvoru.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 30.12.10. 14:01

koda je neko čudo pripuz


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika