30.12.2010. / 11:43

Autor: Hina

Obavljena primopredaja dužnosti u četiri ministarstva: Nove kadrove očekuje prva sjednica

Bivši ministri aktivirali su zastupničke mandate pa su se tako u zastupničkim klupama našli Ivan Šuker, Branko Vukelić, Marina Matulović Dropulić i Božo Biškupić

Martina Dalić i premijerka Jadranka Kosor: foto: arhiva/PixsellMartina Dalić i premijerka Jadranka Kosor: foto: arhiva/PixsellU četiri ministarstva - obrane, financija, zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva te u ministarstvu kulture izvršena je primopredaja dužnosti, a nakon što je Hrvatski sabor jučer, na prijedlog predsjednice Vlade, iskazao povjerenje novim ministrima.

Hrvatski sabor je na jučerašnjoj izvanrednoj sjednici za novu ministricu financija potvrdio Martinu Dalić, za novog ministra obrane Davora Božinovića, za ministra zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Branka Bačića, a za novog ministra kulture Jasena Mesića.

Bivši ministri aktivirali su zastupničke mandate pa su se tako u zastupničkim klupama našli Ivan Šuker, Branko Vukelić, Marina Matulović Dropulić i Božo Biškupić.

Danas nove ministre očekuje prva redovna sjednica, i ujedno zadnja u ovoj godini, gdje bi se trebala donijeti odluka o nastavku poslovanja šibenskog TLM-a. Uz to će se razmotriti i načini kojima bi se moglo pomoći u ugovaranju novih poslova. Vlada će, prema priopćenju, učiniti sve da se u Hrvatskom fondu za privatizaciju osigura novac za isplatu plaća u Uljanik-TESU-u, Trimotu, Dalmacijavinu i Adriachemu.

Vezane vijesti

SDLSN: Pitanje materijalnih prava ne može se rješavati na razini

SDLSN: Pitanje materijalnih prava ne može se rješavati na razini ministarstava

Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika osvrnuo se na izjave pojedinih vladinih dužnosnika kako će isplata materijalnih prava iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika