30.12.2010. / 11:45

Autor: Nacional.hr

Kako zablistati u novogodišnjoj noći: Odaberite haljinu prema obliku tijela

Ukoliko još uvijek niste odlučili u kojoj ćete odjevnoj kombinaciji dočekati Novu godinu, otkrivamo koja haljina će najbolje istaknuti vaše atribute

U ovo doba godine, ženama najveći problem predstavlja odabir haljine u kojoj će zablistati u novogodišnjoj noći.

Doduše, odlučiti se oko savršenog kroja koji će istaknuti ono najbolje i sakriti nedostatke, zaista zna biti naporno. Saznajte koji modeli najbolje odgovaraju određenom obliku tijela!

Jaki bokovi
Ženama sa širokim bokovima najbolje pristaju haljine laganih materijala koje padaju preko donjeg dijela tijela. Kako bi privukli pozornost na gornji dio tijela, odaberite haljinu dubljeg dekoltea.

Niži rast
Ako ste nižeg rasta najbolje bi bilo da se odlučite za jednobojnu haljinu s vertikalnim detaljima (gumbi). Izbjegavajte bilo kakve poveze oko struka.

Velike grudi
Prevelike grudi znaju također biti problem. Umjesto da ih stavite u prvi plan, radije odaberite haljinu koja je otvorena prema ramenima. Svakako izbjegavajte haljine 'A' kroja.

Male grudi
Za vas su najbolji izbor haljine na ramenice. Nećete pogriješiti ni s haljinom koja je nabrana na tom dijelu tijela.

Duge noge
za razliku od žena nižeg rasta, vama će najbolje priostajati haljina s povezom oko struka i dubokim 'V' izrezom. Izbjegavajte teške materijale.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika