30.12.2010. / 14:00

Autor: Nacional.hr

Što dalje od njih: 5 tipova muškaraca koje treba izbjegavati

Određeni tipovi muškaraca zasigurno nikada ne ulaze u uži krug potencijalnih partnera. U nastavku saznajte kakvim je frajerima riječ

Gotovo da ne postoji žena koja kao mlada nije sanjala o princu na bijelom konju, međutim vjerujemo da su se kriteriji s godinama snizili.

No, određeni tipovi muškaraca zasigurno nikada ne ulaze u uži krug potencijalnih partnera...

'Vječiti solo brijač'
Takvim frajerima brak je posljednja stvar na svijetu o kojoj razmišljaju. U duši su fatalni zavodnici i obožavaju žene, međutim nakon nekoliko mjeseci veze svaka postaje bivša.

Ženik
Za razliku od 'solo brijača', ovi tipovi neprestano tragaju za idealnom partnericom. Ljubomora im je jedna od najizraženijih mana. Doduše, neke žene uživaju s takvim muškarcem jer im pruža osjećaj sigurnosti.

Muška sponozoruša
Trenutačno vlada ekonomska kriza no to ne znači da muškarac treba pored sebe imati ženu koja će ga cijelo vrijeme financirati.

Još uvijek spominje bivšu
Muškarca koji neprestano spominje bivšu djevojku treba izbjegavati u širokom krugu. Očito je da ju još uvijek nije prebolio i da mu treba žena koja će mu doslovno poslužiti samo kao rame za plakanje.

Mamin sin
Kada ga upoznate o njemu ćete imati samo najbolje mišljenje jer će se pokazati kao osjećajan i brižan muškarac, međutim on je tip 'frajera' koji ne zna donositi odluke bez svoje majke.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika