30.12.2010. / 15:17

Autor: Hina

Lukšić: Đukanovićev odlazak ne znači početak "sanaderizacije" Crne Gore

Novi predsjednik crnogorske vlade Igor Lukšić izjavio je da je položaj njegova prethodnika Mila Đukanovića "sasvim drukčiji od položaja Ive Sanadera" te da izbor nove crnogorske vlade ne znači da je došlo vrijeme "sanaderizacije" u Crnoj Gori.

Igor LukšićIgor LukšićNovi predsjednik crnogorske vlade Igor Lukšić izjavio je da je položaj njegova prethodnika Mila Đukanovića "sasvim drukčiji od položaja Ive Sanadera" te da izbor nove crnogorske vlade ne znači da je došlo vrijeme "sanaderizacije" u Crnoj Gori.

"Ne želim da se doživi kako je došlo vrijeme 'sanaderizacije' u Crnoj Gori. Mislim da to uopće nije slučaj u Crnoj Gori. Ni na koji način ne vidim da bi se išta sada u Crnoj Gori moglo povezivati s onim što se događalo u Hrvatskoj", prenijela je u četvrtak crnogorska novinska agencija Mina Lukšićevu izjavu za crnogorske medije.

Lukšić je izjavio da način na koji je Đukanović radio svoj posao zaslužuje puno poštovanje, ali nije objasnio što točno misli pod pojmom "sanaderizacija".

Komentirajući nedavno uhićenje čelnika grada Budve, Lukšić je kazao da je crnogorsko državno odvjetništvo pokazalo svoju samostalnost jer su se ta uhićenja dogodila upravo u trenutku Đukanovićeve ostavke.

"Europska komisija od nas ne očekuje da organiziramo spektakle, već konkretne rezultate”, kazao je.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 31.12.10. 10:49

E, moj Luksicu, drzat ces ti neko vrijeme jedra tvom predhodniku, ali ces brzo shvatiti da je Ivo za Britvu tek bebi zvecka...Samo pazi kako doziras informacije, da noc ne ucini svoje!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika