30.12.2010. / 15:45

Autor: Nacional.hr

Skype omogućio video pozive i putem iPhonea

"Video pozivi čine gotovo 40 posto svih poziva unutar Skype mreže, a naši su korisnici tu mogućnost željeli i na svojim mobilnim telefonima", rekao je u priopćenju Neil Stevens, generalni menadžer u Skypeu

Korisnici iPhonea sada mogu obavljati i video pozive putem SkypeaKorisnici iPhonea sada mogu obavljati i video pozive putem SkypeaSkype je objavio kako u svojoj posljednjoj verziji za iPhone nudi mogućnost uspostave video poziva. I to ne samo s telefona na telefon, nego i sa telefona na računalo opremljeno web kamerom.

Kako su objavili u svom priopćenju, Skype za iPhone, iPad i iPod Touch dostupan je u Apple App Storeu i po prvi put omogućuje korisnicima uspostavljanje besplatnih video poziva s korisnicima diljem svijeta.

Pozivi se mogu uspostaviti putem bežične mreže kada su i zaista besplatni, no mogu se uspostaviti i putem 3G mreže kada svaki provider naplaćuje po korištenom internetskom prometu.

"Video pozivi čine gotovo 40 posto svih poziva unutar Skype mreže, a naši su korisnici tu mogućnost željeli i na svojim mobilnim telefonima", rekao je u priopćenju Neil Stevens, generalni menadžer u Skypeu.

Vezane vijesti

Apple i njegovi problematični dobavljači

Apple i njegovi problematični dobavljači

Appleovi iPodovi, iPadovi i iPhoneovi statusni su simboli za koje su potrošači diljem svijeta spremni izbrojati i više nego što bi morali platiti za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika