30.12.2010. / 17:48

Autor: Nacional.hr

Novogodišnja čestitka iz TDR-a: Cigarete poskupljuju za kunu?

Djelatnici u kioscima Tiska već su dobili obavijest da će cigarete prilikom sljedeće narudžbe biti skuplje, pa je moguće da će oni kiosci koji budu imali zalihu prodavati cigarete po nižoj cijeni

Ronhill bi poslije Nove godine trebao poskupjeti za kunu (Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL)Ronhill bi poslije Nove godine trebao poskupjeti za kunu (Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL)Iako još uvijek nije stigla službena obavijest, TDR je odlučio od Nove godine podići cijene svojim najprodavanijim cigaretama. Tako će kutija Ronhilla, MC-a i Benstona stajati jednu kunu više, odnosno 19, 17 i 15 kuna.

Kako piše Glas Slavonije, u Adris grupi nisu direktno potvrdili da će doći do poskupljenja, ali su istaknuli kako je ono zbog povećanja trošarina neizbježno.

Kristina Miljavac iz Ureda za odnose s javnošću Adris grupe istaknula je kako je zbog radikalnog povećanja trošarina neizbježna korekcija cijena, ali i dodala kako će o svemu kupci biti pravodobno obaviješteni.

No, djelatnici u kioscima Tiska već su dobili obavijest da će cigarete prilikom sljedeće narudžbe biti skuplje, pa je moguće da će oni kiosci koji budu imali zalihu prodavati cigarete po nižoj cijeni, kao što je to bio slučaj i u listopadu kada je posljednji put povećana trošarina na cigarete.

Vezane vijesti

Adris grupi nagrada za regionalnog biznis partnera

Adris grupi nagrada za regionalnog biznis partnera

Adris grupa dobila je prestižnu nagradu za poslovnu izvrsnost Regionalni biznis partner 2012., kao najbolja kompanija iz Hrvatske. Na svečanoj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika