30.12.2010. / 19:11

Autor: Martina Čizmić

J. Kosor: Ovo je bila teška godina, ali sad smo jači i idemo dalje

Nikome ne bih poželjela da prolazi kroz tako nešto. Ni samoj sebi. No, to je nešto što se moralo dogoditi, priznala je Jadranka Kosor

Jadranka KosorJadranka KosorPredsjednica HDZ-a Jadranka Kosor organizirala je u središnjici stranke druženje s novinarima. Tom prilikom novinari su ju mogli upitati o događajima u HDZ-u koji su obilježili ovu godinu.

"Ono što je bilo bilo je. Bila je teška godina. Počela je s turbulentnim događajima, međutim najvažnije je da smo mi to uspješno savladali", rekla je Jadranka Kosor i naglasila kako su u vodstvu stranke jedinstveni i da su prijatelji koji rade zajedno, ali su svjesni svih poteškoća i osjetljivog razdoblja kroz koje stranka prolazi.

Svjesna je da je ova godina bila teška ne samo za nju osobno nego i za cijelu stranku, ali i za njene simpatizere.

"Nikome ne bih poželjela da prolazi kroz tako nešto. Ni samoj sebi. No, to je nešto što se moralo dogoditi. Mi sve poteškoće, korak po korak, savladavamo. Mislim da će nas to, sutra, osnažiti. Na ovom iskustvu iz 2010. koje se teško može mjeriti s ičim prije pripremiti korake koje ćemo poduzimati u sljedećoj godini, ali i dalje", poručila je predsjednica stranke.

Priznala je da često spominje prvog predsjednika, Franje Tuđmana, te kako bi se svi trebali prisjetiti originalnog programa stranke na kojem je on inzistirao.

U razgovoru s novinarima istaknula je kako je posebno ponosna na borbu protiv korupcije, jer smatra da je cijela Vlada tu pokazala svoju snagu. Na pitanje bi li najradije zaboravila cijelu ovu godinu, s obzirom na probleme s kojima se susretala, odgovorila je da ne bi jer i takvo iskustvo donosi novu snagu.

"Bilo bi dobro da to nismo trebali proživljavali, ali tako se dogodilo. Sad osnaženi možemo gledati u budućnost", rekla je na kraju Jadranka Kosor.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
24/3/10

bagsy, 30.12.10. 19:20

gospođa je puna fraza,'ovo je bila teška godina','sad smo jači', i poštapalica 'idemo dalje'


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 30.12.10. 19:45

To je i njen predhodnik blebetao" Idemo dalje u petoj brzini".Dosta nam je HDZ-ovih praznih obecavanja.Vi ste svoje prokockali bezbrojnim kradjama.


registracija
3/12/10

Yoda, 30.12.10. 21:08

Gospođo Kosor, a da Vi ne idete nikuda, ha?
Čim Vi krenete dalje mi najebemo...


registracija
27/7/09

columbo, 30.12.10. 21:12

Ako se Jaca nastoji vratiti Tudjmanovim korjenima, onda jao si ga nama jos i vise...Kako nesretnica ne prestane spominjati prvog predsjednika, kad ona, kao i svi mi, zna da je svo zlo koje nam se dogadja upravo njegovo djelo. No, to joj je ocito posljednja sansa za mazanje ociju naivnima, a njih je vazda puna kosara...


registracija
12/12/10

112131, 31.12.10. 05:59

Stvarno je teško za povjerovati da ta žena to i misli i ako stvarno misli onda s njom sigurno nešto nije u redu, I što se sada bavi Tuđmanom, neka se bavi kako pokrenuti bogatu Slavoniju, da proizvodimo našu hranu i da izvozimo. Žalosno je da se računa samo na turizam, a s obzirom na usluge i cijene i to će biti kratkog vijeka. Ako je ovom izmjenom vlade tek sada shvatila da bi bili jači, gdje je dosada bila da nije vidjela da su slabi, to je toliko gadljivo, bolje da pošteno veli da su svojim nečinjenjem državu upropastili i da se makne, to bi ju još malo opravdalo pred ljudima, da se makne.


registracija
1/12/10

liberty, 31.12.10. 07:40

to što se oni čiste, i dalje ne umanjuje činjenicu da su neki od njih lopovi uhvaćeni s rukama u vreći. naviknut na pravo i prvadu ove zemlje, zaista mi je teško vjerovati da će oni biti sankcionirani, a još težemi je vjrovati da će hdz ovime postati stranka čestitih, poštenih i odgovornih ljudi. kad se kamere i oko javnosti makne, nastavit će se sve po starom.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika