31.12.2010. / 07:53

Autor: Hina

Novi poredak na internetu: Facebook nadmašio Google i postao najposjećenija stranica

Facebook je bio i najpretraživaniji pojam godine. Na njega se odnosilo 3,5 posto svih internetskih pretraga u SAD-u ove godine, što je čak 200 posto više nego lani

Mark ZuckerbergMark ZuckerbergFacebook je nadmašio Google i postao najposjećenija internetska stranica u Sjedinjenim Državama u 2010. godini, objavila je tvrtka za praćenje prometa na internetu Experian Hitwise u četvrtak.

Posjeti Facebooku, najvećoj internetskoj socijalnoj društvenoj mreži, iznosili su 8,9 posto svih internetskih posjeta u SAD-u ove godine. Google je na drugom mjestu sa 7,2 posto, a treći je Yahoo Mail s 3,85 posto.

Međutim, kada bi se u obzir uzele sve stranice u vlasništvu Googlea, najvećeg internetskog pretraživača, ta bi tvrtka ipak zadržala prvo mjesto s 9,85 posto svih internetskih posjeta.

Facebook je bio i najpretraživaniji pojam godine. Na njega se odnosilo 3,5 posto svih internetskih pretraga u SAD-u ove godine, što je čak 200 posto više nego lani.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika