31.12.2010. / 09:13

Autor: Nacional.hr

Mamić najavio odlazak iz Dinama: 'Vidim bijele miševe od iscrpljenosti'

"Nisam licemjer pa se neću ispričati, čekam mirno postupak koji će on pokrenuti i sankciju. Nemam problema s isprikom kad sam i jedan posto u krivu, ali taj novinar godinama potiče navijače na radikalne poteze", kaže Mamić o novinaru kojeg je nedavno izvrijeđao

Zdravko MamićZdravko Mamić"Nakon Nove godine ću nestati! A tražim i izlaznu strategiju da odem iz kluba! Dosad nisam tako ozbiljno razmišljao o tome. Raspadam se, vidim bijele miševe od iscrpljenosti i rješavanja tuđih problema. No, ne mogu se samo naljutiti i otići jer to bi bila izdaja Dinama, obitelji...", rekao je Zdravko Mamić u razgovoru za Večernji list te je dodao kako "traži odgovre zbog kojih mu se često događaju ispadi poput onog u kojem je izvrijeđao novinara t-portala.

"Stidim se svake izgovorene prostote, to je neprimjereno mojoj funkciji i Dinamovu ugledu. Nisam našao pravi odgovor na provokaciju, a bila je to kulminacija naporne polusezone i stresnog tjedna s četiri velike skupštine: HNS-a, ZŠS-a, ZNS-a i Dinama. Djeca su mi rekla: "Tata, ne bismo te željeli više vidjeti takvoga!", priča Mamić koji se već po običaju nakon svakog takvog incidenta 'pokriva ušima' i govori kako se slični incidenti neće ponavljati.

Međutim, čak i sam Mamić kaže kako se neće ispričati novinaru Borutu Šipsu.

"Nisam licemjer pa se neću ispričati, čekam mirno postupak koji će on pokrenuti i sankciju. Nemam problema s isprikom kad sam i jedan posto u krivu, ali taj novinar godinama potiče navijače na radikalne poteze. Imam 20 svjedoka da je u Udinama, kad su huligani izbacivali Dinamo iz Europe, vikao: "To, učinite to, jače, srušite!" I nemam što razgovarati s njim i njemu sličnima. U nogometu sam 40 godina, bio sam pobjednik gdje god sam krenuo, a kada sam obezvrijeđen, javlja se jad, bijes, pa i poneka neprimjerena reakcija", zaključio je Mamić u razgovoru za Večernjak.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

registracija
1/1/70

, 31.12.10. 09:41

APSITE drogerasa i najveceg kriminalca u HNS. Lište nas mafije molimo vas USKOK.


registracija
5/10/10

zvuk958, 31.12.10. 10:00

Tko, taj krelac da napusti Dinamo? Zlatnu koku, nema šanse. Uostalom takve najave se od njega čuju svako malo!!! A baš bi to bilo lijepo. Što ga ne srede srpsli mafijaši!!!


registracija
23/10/09

spinner, 31.12.10. 10:08

Ma kakvi, za par dana će opet doživjeti prosvjetljenje i svanut će mu pred očima nova budućnost Dinama, naravno s njim na čelu.
I opet ostaje i opet po starom.
Božićno-Novogodišnji igrokaz Mamića. Njegova patetika nikad nije bila izraženija nego ove godine. Ali još nije nadmašio sam sebe, može on i bolje.
;-)


registracija
29/12/09

natasasi, 31.12.10. 10:19

Treba ga stpat u Remetinec da se čovjek dobro odmori


registracija
11/1/10

fluid, 31.12.10. 10:52

On vidi bijele miševe dok svi vide samo jednog štakora u cijeloj toj priči sa Dinamom.Ti si štakoru jedan,uništavač svega što je vrijedilo u Dinamu i mnoge nas pasivizirao do daljnjega kao navijače svojega kluba.Majmune hercegovački.Bježi jer stvarno nećeš uskoro mopći trošiti to što si nepošteno i pokvareno zaradio na Dinamu.Još jedna od sramota "hrvatskih čelnika i domoljuba-samozvanih".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika