31.12.2010. / 11:55

Autor: Andrea Belin

Pripreme za najluđu noć: Kako odabrati savršenu frizuru?

Ukoliko i vi niste tip žene koja bi za novogodišnji party promijenila image u potpunosti, nudimo nekoliko jednostavnih novogodišnjih frizura za koje vam nisu potrebne stručne ruke frizera

Silvestrovo je većini žena jedan od najstresnijih dana u godini. Naime, svaka želi zablistati u novogodišnjoj noći, a nakon odabira adekvatne haljine slijedi frizura i make up.

Ukoliko i vi niste tip žene koja bi za novogodišnji party promijenila image u potpunosti, nudimo nekoliko jednostavnih novogodišnjih frizura za koje vam čak nisu potrebne niti stručne ruke frizera!

Neuredno povezana

Ukoliko imate dugu ravnu, međutim prilično tanku kosu, ovo je savršena frizura za vas. Potrebno vam je samo nekoliko ukosnica kojima ćete bez ikakvog pravila i redosljeda povezati kosu. Nekoliko pramena ostavite da vam padaju niz lice. Možete ih nakovrčati i na figaro.

Svezana u rep

Većina žena kosu veže u rep kada je ona prilično masna, međutim elegantan rep zna biti itekako privlačan. Nije važno imate li šiške ili ne i koje je boje vaša kosa. Ova frizura savršeno pristaje na apsolutno sve modele večernjih haljina.

Punđa

Punđa je također jedna od idealnih frizura za žene koje za novogodišnju noć ne žele mijenjati image. Na vama je da odlučite da li vam bolje odgovara spuštena punđa ili ona na sredini glave

Pletenice

U posljednje vrijeme pletenice su totalni hit. Dakle, lice uokvirite jednom pletenicom, neovisno s koje strane, a ostatak kose svežite u rep ili napravite punđu.

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika