31.12.2010. / 13:37

Autor: Hina

Douglas Bradley privremeni trener Medveščaka

Nakon što je Amerikanac Ted Sator dobio otkaz momčad Medveščaka privremeno je preuzeo direktor hokejskih operacija i pomoćnik dosadašnjeg trenera Douglas Bradley.

Douglas BradleyDouglas BradleyNakon što je Amerikanac Ted Sator dobio otkaz momčad Medveščaka privremeno je preuzeo direktor hokejskih operacija i pomoćnik dosadašnjeg trenera Douglas Bradley.

Ovaj američki stručnjak koji je u Medveščak stigao prošle godine iz Jesenica, vodit će momčad u subotu, prvog siječnja u Domu sportova protiv Able Volan, a klub će ime novog trenera objaviti možda već u prvom tjednu siječnja 2011. godine.

Sator je preuzeo Medveščak u studenom prošle godine umjesto Enia Sacilotta, a klub je napustio nakon sinoćnjeg poraza u Jesenicama, četvrtog uzastopnog i već 20. ove sezone u 32 kola. Nakon serije neuspjeha "medvjedi" su pali na predposljednje, deveto mjesto na ljestvici, jedno od dva koje ne vode u doigravanja i vodstvo kluba je trenerskom promjenom odlučilo 'razbuditi' momčad.

Osim Satora prvu momčad je napustio i njegov dosadašnji pomoćnik Danijel Kolombo, koji je zatražio ispisnicu. Kolombo zbog sportskih obaveza odlazi s ove funkcije, no nastavlja s radom u Medveščaku i za hrvatsku hokejsku reprezentaciju. Kolombo je glavni trener hrvatske U-20 reprezentacije, te pomoćni trener seniorske selekcije.

"Kolombo nastavlja s radom u Medveščaku kao trener juniorske selekcije i momčadi 2," izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika